Süper Üye
onun methodu var ya sen rahat olsatmasına satarsın ama şöyle bir durum var sattığın hesap sen sattıktan sonra hileden ban yerse sıkıntı olabilir sana geri ödeme vs uğraşırsın aklında bulunsun
taktiği biliyorsan bol kazançlar kankam ama uyandırayım yanılmıyorsam geçen biri konu açmıştı bu yüzden site ile davalık falan olmuşonun methodu var ya sen rahat ol
TC kimlik no'nu girme en kötü siteden ban yersin kankataktiği biliyorsan bol kazançlar kankam ama uyandırayım yanılmıyorsam geçen biri konu açmıştı bu yüzden site ile davalık falan olmuş
öyle nasıl üye olucan bilmiyorum ama yapabiliyorsan yap iyi para var hele şuan valo bu kadar popüler bir oyunken eli kolu tutmayan herkes hesap satın alıyorTC kimlik no'nu girme en kötü siteden ban yersin kanka
işimizin başındayız reisim sen rahat olöyle nasıl üye olucan bilmiyorum ama yapabiliyorsan yap iyi para var hele şuan valo bu kadar popüler bir oyunken eli kolu tutmayan herkes hesap satın alıyor
bol kazançlar kankam ama forumada bağış atmayı unutma sonuçta adamlar emek veriyor o hileyi yaparken güzel bir donate atarsın artıkişimizin başındayız reisim sen rahat olkendi hesabımı kasmıyorum bunu yapıcam diye çok talep var
dolar bazlı olmasa deniycem de iştebol kazançlar kankam ama forumada bağış atmayı unutma sonuçta adamlar emek veriyor o hileyi yaparken güzel bir donate atarsın artık
öyle olunca kazandığın bakiye yi çekemiyorsunTC kimlik no'nu girme en kötü siteden ban yersin kanka
Tc kimlik onayı olmadan mağaza açılıp satış yapılmıyorTC kimlik no'nu girme en kötü siteden ban yersin kanka
metodun fake bilgiler ise sadece hesapdaki bilgilerle aynı isimdeki banka hesabına para çekebiliyosun yada papara yani hertürlü tehlikeli dikkat etmekte fayda var ek olarak insanları dolandırmak bukadar kolay olmamalıonun methodu var ya sen rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?