Valorant Hesapları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
genelde başka serverdan alınan hesaplar oluyor istanbulda oynayamıyorsun. bazı insanlar desteğe yazıp taşıttırdıklarını söylüyor ama emin değilim. mesela ejder vandal oni falan var hesapta 20 lira çünkü endonezya hesabı

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
genelde başka serverdan alınan hesaplar oluyor istanbulda oynayamıyorsun. bazı insanlar desteğe yazıp taşıttırdıklarını söylüyor ama emin değilim. mesela ejder vandal oni falan var hesapta 20 lira çünkü endonezya hesabı
Yalan Destek Sunucu Falan Değiştirmiyor Adamlar Saf Değil

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o tarz hesaplar güvenilir olmuyor hesabı elinden çekiyorlar belli bir süre sonra. güvenilir bir hesap istiyorsan satın alabileceğin belli siteler var ama ucuz değil tabii kimse sağlam skinleri ucuza vermez site linki istiyorsan özelden paylaşabilirim sanırım burada yasak

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aracısız hesap almayın özellikle gamesatış üzerinden almayın

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yapan kişiler tanıyorum bir süre sonra hesabı geri alıyorlar. Çok güvenme.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Güvenilir sitelerden alman gerek bynogame gibi birde alınca mailleri felandeğiştir direk yoksa geri alınabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öyle 30-50 skinli hesap almak yerine cidden kendi hesabini satan birinden al bence daha fazla para verirsin ama hesap cidden senin olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hesap ticareti, takası, ikinci kişi kullanımı Riot Games tarafından yasaklanmıştır. Hesabın birinci sahibi Riot Games olarak sayıldığı için hesap hakkında yapılan yaptırımların hiçbirisinde muaf tutulamaz. Bir hesabı almak için ilk alım bilgileri yeterli olacaktır. İkinci hesap alımının bu yüzden her zaman tehlikesi vardır. Olası bir durumda bile şikayet edebileceğin bir mecra yok, çünkü tamamıyla yasa-dışı bir eylem.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hesap ticareti, takası, ikinci kişi kullanımı Riot Games tarafından yasaklanmıştır. Hesabın birinci sahibi Riot Games olarak sayıldığı için hesap hakkında yapılan yaptırımların hiçbirisinde muaf tutulamaz. Bir hesabı almak için ilk alım bilgileri yeterli olacaktır. İkinci hesap alımının bu yüzden her zaman tehlikesi vardır. Olası bir durumda bile şikayet edebileceğin bir mecra yok, çünkü tamamıyla yasa-dışı bir eylem.
tamamdır hocam sağolun

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Birebir biriyle takas etme makul sitelerden satış danışmanı ile görüşerek rahatlıkla alışveriş yapabilirsin

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
3 tane hesap aldım ikisi 2 gün sonra gidiyor
fazla güvenme

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hesabı verirler fakat sadece giris yapabilirsin e postasını değistirebileceğini sanmam xd

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Legal değil, hesapların bir çoğu çalıntı, hesapların çoğunun sunucuları farklı. 2. El hesap alacaksan maili üstüne geçirip aracı siteler üzerinden güvenle yapabilirsin, onun dışında tavsiye etmem çok riskli.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka bence güvenme hesaplar ***** oluyor sahibi geri alıyor bence güvenme

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence alma kanka ya çünkü ya seni kandırırlar yada dolandırırlar hesab boşta çıkabilir saçma olur yani

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşım aldığı hesaba giremedi ban süresinin bittiği gün hesap tekrar banlandı

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
öyle hesaplar alsan bile senden başka bir sürü kişi girer mailsiz sıkıntı oluyor başıma gelmişti. Ama İllahaki alcam diyorsan gamesatış sitesinden alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öyle hesaplar alsan bile senden başka bir sürü kişi girer mailsiz sıkıntı oluyor başıma gelmişti. Ama İllahaki alcam diyorsan gamesatış sitesinden alabilirsin.
tamamdır hocam vazgeçtim zaten bukadar hesap neden ucuz diye merak ediyordum. teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...