Üye
güvenilir değil knkBen valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
güvenilir değil knkBen valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
Sağolun hocamYa 2-3 gün sonra hesap gider yada na veya asia sv sinde bir hesap çıkacaktır ve herhangibi bir şekilde tüm bilgilerine sahip değilsen sv değiştiremezsin
önemli değil iyi forumlarSağolun hocam
ne kadar güvenilir tartışılırBen valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
Ben valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
kesinlikle bulaşma derim hesabın ban yemeyeceğinin gaarantisi yok boşa paran gidebilir.Ben valorant 30-50 skin garanti gibi hesaplar almayı düsünüyorum güvenilirmi? güvenilirse nasil oluyor bilen kişi anlatırsa mutlu olurum
dogrudur hocam tesekkürlerkesinlikle bulaşma derim hesabın ban yemeyeceğinin gaarantisi yok boşa paran gidebilir.
ama illa alacağım dersen istanbul içi güvenceli çar konusunda yardımcı olurumdogrudur hocam tesekkürler
gecmis olsun hocamdoğrudur 30 50 skin çıkabilirde istanbul serveri garantilimi ben aldım japonyamı ne çıkmıştı boşuna gitti