Çözüldü Valorant hesaplarım sürekli ban yiyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Beyler Selamın Aleyküm,Yakın Zamanda 3 Aylık Banım Kalkmıştı Ve Artık 152 Hata Kodu İle Karşılaşmıyordum Fakat Bi Anda Valoranttan Uzaklaştırıldın Hatası İle Karşılaştım Hesabım Ban Yedi Ve Başka Hesap Açtım Tekrar Girdim Dm Attım Sonra Hileci Tespit Edildi Ve Hesap Banlandı Bir Sürü Hesap Açıp Banlattım Sizin Spooferi Denedim Olmadı Malesef...
Ticket Attım 29 Nisanda Açılacak Denildi Bu Riot Ne Yapmaya Çalışıyor ? Hem Hile Açmadan Banlandım Hem Aylarca Oyundan Uzak Kaldım Kalmaya Devam Ediyorum...

Çözüm
Kullandığınız herhangi bir program yüzünden HWID ban yemiş olabilirsiniz. Buna bir şey yapamayız. En iyisi bilgisayarınızda nelerin yüklü olduğunu gözden geçirmek iyi forumlar.
Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Benimde hesaplarım bu PC ile giriş yaptığımda uzaklaştırma alıyordu. Format attım ve oyuna girdiğimde bu durum düzeldi. Tabii benim ban yeme sebebim hileden dolayıydı umarım senin çözümünde bu kadar basit olur.

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Format atıp windows sürümünü değiştir belki işe yarayabilir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Kullandığınız herhangi bir program yüzünden HWID ban yemiş olabilirsiniz. Buna bir şey yapamayız. En iyisi bilgisayarınızda nelerin yüklü olduğunu gözden geçirmek iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...