Süper Üye
Başlıkta belirttiğim gibi Lazyvalo'dan sonra valorant tamamen gitti , 1809 versiyon yüklü harici hard diskim dışında hiç bir şekilde makinada açamıyorum valorantı default laptop içindeki nvm2 ssd'mden 20H2 sıfır kurulum yaptım diski tamamen temizledim açılmıyor bios ayarlarından sıfırladım defaulta döndürdüm yine olmadı bunlardan önce programı yüklediğim tarihin öncesine sistem geri yüklemeyle dönüş yapmıştım yine fayda etmemişti şimdi yardım istiyorum mümkünse bilgisi olan yorum yapsın gerisi boş yorum ve konuyla alakasız sayılıp spamdan raporlanacaktır.
Laptop artık valorantı açmıyor sıfır diski tamamen silip en son sürüm Windows 10 Home kurdum lakin çalışmıyor artık oyun boşu boşuna herşeyi silip windows kurdum tekrardan güncellemelerini attım evet yardımlarınızı bekliyorum. "G531GT Asus Rog Strix" laptop budur evet beklemedeyim... lütfen HELP
@Pikachu7 aga sen anlarsın bir ilgilen olduğu gibi ne lazyvalo kaldı ne başka bir şey laptobu açtım bios pilini söküp sıfırladım olduğu gibi windowsu silip bak kurtarma sürücülerine kadar silip tek disk haline getirip 0'dan silip kurdum oyun hiçbir şekilde açılmıyor biraz bekleyince de bu hatayı veriyor
@nader11ndeu usta müsaitken biriniz baksın 1809'da oyun açılıyor da hiçbir şekidle giremiyorum hile fixlendiğinden beri van hatası verip duruyor normal harici diskteydi 1809 sürümü şimdi noraml bilgisayarımda 20h2 sürümünde problem bu anlattığım şekilde hiç açılmıyor ne yapabilirim
Laptop artık valorantı açmıyor sıfır diski tamamen silip en son sürüm Windows 10 Home kurdum lakin çalışmıyor artık oyun boşu boşuna herşeyi silip windows kurdum tekrardan güncellemelerini attım evet yardımlarınızı bekliyorum. "G531GT Asus Rog Strix" laptop budur evet beklemedeyim... lütfen HELP
Post automatically merged:
@nader11ndeu usta müsaitken biriniz baksın 1809'da oyun açılıyor da hiçbir şekidle giremiyorum hile fixlendiğinden beri van hatası verip duruyor normal harici diskteydi 1809 sürümü şimdi noraml bilgisayarımda 20h2 sürümünde problem bu anlattığım şekilde hiç açılmıyor ne yapabilirim
Son düzenleme: