Çözüldü Valorant hiçbir şekilde açılmıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi Lazyvalo'dan sonra valorant tamamen gitti , 1809 versiyon yüklü harici hard diskim dışında hiç bir şekilde makinada açamıyorum valorantı default laptop içindeki nvm2 ssd'mden 20H2 sıfır kurulum yaptım diski tamamen temizledim açılmıyor bios ayarlarından sıfırladım defaulta döndürdüm yine olmadı bunlardan önce programı yüklediğim tarihin öncesine sistem geri yüklemeyle dönüş yapmıştım yine fayda etmemişti şimdi yardım istiyorum mümkünse bilgisi olan yorum yapsın gerisi boş yorum ve konuyla alakasız sayılıp spamdan raporlanacaktır.

Laptop artık valorantı açmıyor sıfır diski tamamen silip en son sürüm Windows 10 Home kurdum lakin çalışmıyor artık oyun boşu boşuna herşeyi silip windows kurdum tekrardan güncellemelerini attım evet yardımlarınızı bekliyorum. "G531GT Asus Rog Strix" laptop budur evet beklemedeyim... lütfen HELP
Post automatically merged:

1616975803314.png
@Pikachu7 aga sen anlarsın bir ilgilen olduğu gibi ne lazyvalo kaldı ne başka bir şey laptobu açtım bios pilini söküp sıfırladım olduğu gibi windowsu silip bak kurtarma sürücülerine kadar silip tek disk haline getirip 0'dan silip kurdum oyun hiçbir şekilde açılmıyor biraz bekleyince de bu hatayı veriyor
@nader11ndeu usta müsaitken biriniz baksın 1809'da oyun açılıyor da hiçbir şekidle giremiyorum hile fixlendiğinden beri van hatası verip duruyor normal harici diskteydi 1809 sürümü şimdi noraml bilgisayarımda 20h2 sürümünde problem bu anlattığım şekilde hiç açılmıyor ne yapabilirim

Son düzenleme:
Çözüm
çalıştırı açıp services.msc yazıyoruz açılan pencerede herhangi bi yazıya tıklayıp V tuşuna basıyoruz vgc ye sağ tıklayıp özellikler diyoruz manuel yani elle yazıyorsa otomatiğe çekip durdurulmuşsa başlatıyoruz 1. çözüm buydu 2. çözüm valorantın kurulu olduğu disk e giriyoruz örnek yerel disk c - riot games - valorant - live - ShooterGame - Binaries - Win64 - burada VALORANT-Win64-Shipping dosyasına sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluğu açıyoruz bu uygulamayı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tikliyoruz uygula tamam diyim çıkıyoruz 3. çözüm aynı yerden uyumluluk modunu tikleyip windows 8 i işaretleyip uygulayıp çıkıyoruz bunların 3 ünden biri 2 si veyahut 3 ü de işinize yarayacaktır bonus olarak 2 çözüm daha çalıştır a msconfig...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İnternetten crash videolarana bakabilrisin oda olmaz ise en mantıklı yöntem(bence) Cihazını sıfırlamaktır
Bu videoyla sorunu çözmüştüm sen de bir bak
ya canlar bakın bu videolar İŞLETİM SİSTEMİnde sonradan yaptığınız ayarlamalardan ibaret ben normal crash almıyorum HİLEDEN SONRA BİR ŞEY YAPTI MAKİNAYA 1809 dışında hiç bir işletim sistemi açmıyor artık.. ek olarak FORMAT ATTIM 0 İŞLETİM SİSTEMİ KURDUM yani canlar anlayacağınız üzere bu ayarlar bende defaulta çekildi hileden önce zaten çalışıyordu kimse not düşmediğinden postu atarken 1809 dışında KULLANMAYIN BOZABİLİR demediğinden sadece 1809'da denendi dediğinden ben de 20h2'DE test ettim sonuç bu şekilde sarpa sardı bana youtube grip ilk çıkan videoyu atmayın ek olarak
@neymarkarıous tavsiyen için sağol ama okusaydın yazdığımı zaten görürdün orada uzun uzun bilale anlatır gibi anlattım dedim ki cihazın bios pilini çıkartıp sıfır işletim sistemi kurdum daha nasıl sıfırlayablirim sistem geri yükleme falan da kullandım her yolu denedim

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ya canlar bakın bu videolar İŞLETİM SİSTEMİnde sonradan yaptığınız ayarlamalardan ibaret ben normal crash almıyorum HİLEDEN SONRA BİR ŞEY YAPTI MAKİNAYA 1809 dışında hiç bir işletim sistemi açmıyor artık.. ek olarak FORMAT ATTIM 0 İŞLETİM SİSTEMİ KURDUM yani canlar anlayacağınız üzere bu ayarlar bende defaulta çekildi hileden önce zaten çalışıyordu kimse not düşmediğinden postu atarken 1809 dışında KULLANMAYIN BOZABİLİR demediğinden sadece 1809'da denendi dediğinden ben de 20h2'DE test ettim sonuç bu şekilde sarpa sardı bana youtube grip ilk çıkan videoyu atmayın ek olarak
@neymarkarıous tavsiyen için sağol ama okusaydın yazdığımı zaten görürdün orada uzun uzun bilale anlatır gibi anlattım dedim ki cihazın bios pilini çıkartıp sıfır işletim sistemi kurdum daha nasıl sıfırlayablirim sistem geri yükleme falan da kullandım her yolu denedim
Arkadaşım zaten ben 20h2 sürümünde denedim ve bu sorunla karşılaştım ardından bu videodaki adımları uygulayıp pcye reset attım ve oyuna girebildim. Daha sonra diğer pcyi formatlayıp 1809 sürümünü kurdum ve hileyi çalıştırdım. Bende durup duruken oluşmadı bu sorun hile yüzünden oldu. Ayrıca 1909 sürümü kurulu olan pcmde de aynı hata ile karşılaştım ve aynı yöntemle bunda da sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşım zaten ben 20h2 sürümünde denedim ve bu sorunla karşılaştım ardından bu videodaki adımları uygulayıp pcye reset attım ve oyuna girebildim. Daha sonra diğer pcyi formatlayıp 1809 sürümünü kurdum ve hileyi çalıştırdım. Bende durup duruken oluşmadı bu sorun hile yüzünden oldu. Ayrıca 1909 sürümü kurulu olan pcmde de aynı hata ile karşılaştım ve aynı yöntemle bunda da sorun çözüldü.
1617065041024.png

ya gram bilgin olsa gam yemicem var mı başka parlak fikrin YOUTUBE GİRİP HATAYI KOPY PASTE ATTIKTAN SONRA GELEN İLK SEÇENEK BİR ÇÖZÜM DEĞİLDİR. bir de yok denemişmiş de çözmüşmüş de bare bol keseden sallamasan kral

edit notu :
al bakalım parlak zeka bu hatanın çözümü de senin attığın videonun zıttını yapmak bakalım başka yalan dolanın var mı

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 62867
ya gram bilgin olsa gam yemicem var mı başka parlak fikrin YOUTUBE GİRİP HATAYI KOPY PASTE ATTIKTAN SONRA GELEN İLK SEÇENEK BİR ÇÖZÜM DEĞİLDİR. bir de yok denemişmiş de çözmüşmüş de bare bol keseden sallamasan kral
Kardeşim yalan mı söylicem bana ne katkısı var ? Yardımcı olmaya çalışıyorum bende bu sorun oldu ben bu şekilde çözebildim. Gözlerimi kapatıp ağzımı açtığım yok , adam akıllı yazıyorum bende işe yaradı diyorum sen bol keseden sallıyorsun diyosun allah aşkıne bu bana ne katacak söyler misin.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kardeşim yalan mı söylicem bana ne katkısı var ? Yardımcı olmaya çalışıyorum bende bu sorun oldu ben bu şekilde çözebildim. Gözlerimi kapatıp ağzımı açtığım yok , adam akıllı yazıyorum bende işe yaradı diyorum sen bol keseden sallıyorsun diyosun allah aşkıne bu bana ne katacak söyler misin.
istatistik manyağıysan istatistik kasar youtube'da google'da arattığında ilk çıkan vidoeyu bakmadan attığına o denli eminim ki hatta yazımı muhtemelen ben bunu yazana kadar bile okumadığına büyük ihtimalle şimdi de okumadığına.....

ha ek olarak , 1909 ve 1903 kurulu ssd'lerimi de takıp test ettim çalışmadı yani yalanının temelini sağlamlaştırmak için daha başka yalan söylediğini düşünüyorum yine de yardımcı olmaya çalıştıysan gerçkten eyvallah canın sağolsun ama çözüm olmadı başka önerilere açığım

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
istatistik manyağıysan istatistik kasar youtube'da google'da arattığında ilk çıkan vidoeyu bakmadan attığına o denli eminim ki hatta yazımı muhtemelen ben bunu yazana kadar bile okumadığına büyük ihtimalle şimdi de okumadığına.....
Ya hala anlamıyosun , havaya konuşuyorum bak son defa anlatıcam. Detaylıca anlatıcam iyi dinle
Hile geldikten 2 gün sonra gördüm laptobumu açtım 20h2 sürümü yüklüydü ve hemen hileyi denemek için açtım ui yükledim.
Daha sonra fark ettim ki oyun açılırken aniden kapanıyor ve çalışmıyor . Dosya konumunu açıp oyunu oradan yönetici olarak çalıştırmayı denedim bilgisayar mavi ekran verdi.
Sonra konuya geri döndüm sürümler kısmına baktım 1809 yazıyordu. Daha sonra Masa üstü ne geçtim onun sürümü 1909 olduğu için onda da denedim ve aynı sorunla bu bilgisayarda da karşılaştım. Geceye doğru laptoba format attım 1809 için. Attıktan sonra hileyi çalıştırdım , bu sefer sorunsuz çalıştı. Daha sonra kardeşim Masa üstüne geçti normal val girecektş bu critical errorla karşılaştı bana söyledi ben de hileden olduğunu düşündüm. Bir kaç şey denedim olmadı sonra o videoyu gördüm ve denedim daha sonra pcyi yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Laptobu sorarsan hala 1809 sürümünde yükseltince belki bende de yine o hata çıkacak ama o video ile Masa üstü olan bilgisayarımda sorun halloldu şuan rahatça oynayabiliyorum val. Hatta bu yaşananlar perşembe günü oldu ve ertesi gün yani cuma günü konuya şöyle bir yorum yaptım hatta ss alıyım dur.
Ekran Alıntısı.PNG

Yorumda belirttiğim gibi 1909 (1901 yazmışım ama o 1909 olacak ) ve 20h2 sürümünde denediğimi ve çalışmadığını söyledim, karşılaştığım sorunları oraya yazmadım.
Gece gece en keyifli saatlerimi bunu açıklamak için uğraştığıma inanamıyorum gerçekten çok sağol efsane bir gece geçiriyorum :rem:
Gerçi gene bol keseden salladığımı düşünecen ama ne yapalım insan gibi anlattık derdimizi. Yalancı olduk iyi mi...

Edit: Sorun o demiyorum ama source boot ile bi ilgisi var mı acaba yani açtın mı tekrardan.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
çalıştırı açıp services.msc yazıyoruz açılan pencerede herhangi bi yazıya tıklayıp V tuşuna basıyoruz vgc ye sağ tıklayıp özellikler diyoruz manuel yani elle yazıyorsa otomatiğe çekip durdurulmuşsa başlatıyoruz 1. çözüm buydu 2. çözüm valorantın kurulu olduğu disk e giriyoruz örnek yerel disk c - riot games - valorant - live - ShooterGame - Binaries - Win64 - burada VALORANT-Win64-Shipping dosyasına sağ tıklayıp özellikler kısmından uyumluluğu açıyoruz bu uygulamayı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tikliyoruz uygula tamam diyim çıkıyoruz 3. çözüm aynı yerden uyumluluk modunu tikleyip windows 8 i işaretleyip uygulayıp çıkıyoruz bunların 3 ünden biri 2 si veyahut 3 ü de işinize yarayacaktır bonus olarak 2 çözüm daha çalıştır a msconfig yazıyoruz hizmetler kısmından vgc yazan kısmın tikli olduğuna emin hatta tikliyse bile tikini kaldırıp bidaha tikleyip uygulayıp tamam ve yeniden başlatıyoruz eğer buda çözmediyse son çözüm vanguardı kaldırıp valorant ı açın otomatikmen birdaha yükleyecektir buda olmadıysa valorantı da vanguardıda kaldırıp tekrar yükleyin. Eğer bu işlemlerden sonra halen hatanız devam ediyorsa genel bir video çekip bana özel mesaj ile iletebilirsin iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...