Süper Üye
İnternetten crash videolarana bakabilrisin oda olmaz ise en mantıklı yöntem(bence) Cihazını sıfırlamaktır
ya canlar bakın bu videolar İŞLETİM SİSTEMİnde sonradan yaptığınız ayarlamalardan ibaret ben normal crash almıyorum HİLEDEN SONRA BİR ŞEY YAPTI MAKİNAYA 1809 dışında hiç bir işletim sistemi açmıyor artık.. ek olarak FORMAT ATTIM 0 İŞLETİM SİSTEMİ KURDUM yani canlar anlayacağınız üzere bu ayarlar bende defaulta çekildi hileden önce zaten çalışıyordu kimse not düşmediğinden postu atarken 1809 dışında KULLANMAYIN BOZABİLİR demediğinden sadece 1809'da denendi dediğinden ben de 20h2'DE test ettim sonuç bu şekilde sarpa sardı bana youtube grip ilk çıkan videoyu atmayın ek olarakBu videoyla sorunu çözmüştüm sen de bir bak
Arkadaşım zaten ben 20h2 sürümünde denedim ve bu sorunla karşılaştım ardından bu videodaki adımları uygulayıp pcye reset attım ve oyuna girebildim. Daha sonra diğer pcyi formatlayıp 1809 sürümünü kurdum ve hileyi çalıştırdım. Bende durup duruken oluşmadı bu sorun hile yüzünden oldu. Ayrıca 1909 sürümü kurulu olan pcmde de aynı hata ile karşılaştım ve aynı yöntemle bunda da sorun çözüldü.ya canlar bakın bu videolar İŞLETİM SİSTEMİnde sonradan yaptığınız ayarlamalardan ibaret ben normal crash almıyorum HİLEDEN SONRA BİR ŞEY YAPTI MAKİNAYA 1809 dışında hiç bir işletim sistemi açmıyor artık.. ek olarak FORMAT ATTIM 0 İŞLETİM SİSTEMİ KURDUM yani canlar anlayacağınız üzere bu ayarlar bende defaulta çekildi hileden önce zaten çalışıyordu kimse not düşmediğinden postu atarken 1809 dışında KULLANMAYIN BOZABİLİR demediğinden sadece 1809'da denendi dediğinden ben de 20h2'DE test ettim sonuç bu şekilde sarpa sardı bana youtube grip ilk çıkan videoyu atmayın ek olarak
@neymarkarıous tavsiyen için sağol ama okusaydın yazdığımı zaten görürdün orada uzun uzun bilale anlatır gibi anlattım dedim ki cihazın bios pilini çıkartıp sıfır işletim sistemi kurdum daha nasıl sıfırlayablirim sistem geri yükleme falan da kullandım her yolu denedim
Arkadaşım zaten ben 20h2 sürümünde denedim ve bu sorunla karşılaştım ardından bu videodaki adımları uygulayıp pcye reset attım ve oyuna girebildim. Daha sonra diğer pcyi formatlayıp 1809 sürümünü kurdum ve hileyi çalıştırdım. Bende durup duruken oluşmadı bu sorun hile yüzünden oldu. Ayrıca 1909 sürümü kurulu olan pcmde de aynı hata ile karşılaştım ve aynı yöntemle bunda da sorun çözüldü.
Kardeşim yalan mı söylicem bana ne katkısı var ? Yardımcı olmaya çalışıyorum bende bu sorun oldu ben bu şekilde çözebildim. Gözlerimi kapatıp ağzımı açtığım yok , adam akıllı yazıyorum bende işe yaradı diyorum sen bol keseden sallıyorsun diyosun allah aşkıne bu bana ne katacak söyler misin.Ekli dosyayı görüntüle 62867
ya gram bilgin olsa gam yemicem var mı başka parlak fikrin YOUTUBE GİRİP HATAYI KOPY PASTE ATTIKTAN SONRA GELEN İLK SEÇENEK BİR ÇÖZÜM DEĞİLDİR. bir de yok denemişmiş de çözmüşmüş de bare bol keseden sallamasan kral
istatistik manyağıysan istatistik kasar youtube'da google'da arattığında ilk çıkan vidoeyu bakmadan attığına o denli eminim ki hatta yazımı muhtemelen ben bunu yazana kadar bile okumadığına büyük ihtimalle şimdi de okumadığına.....Kardeşim yalan mı söylicem bana ne katkısı var ? Yardımcı olmaya çalışıyorum bende bu sorun oldu ben bu şekilde çözebildim. Gözlerimi kapatıp ağzımı açtığım yok , adam akıllı yazıyorum bende işe yaradı diyorum sen bol keseden sallıyorsun diyosun allah aşkıne bu bana ne katacak söyler misin.
Ya hala anlamıyosun , havaya konuşuyorum bak son defa anlatıcam. Detaylıca anlatıcam iyi dinleistatistik manyağıysan istatistik kasar youtube'da google'da arattığında ilk çıkan vidoeyu bakmadan attığına o denli eminim ki hatta yazımı muhtemelen ben bunu yazana kadar bile okumadığına büyük ihtimalle şimdi de okumadığına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?