Hile detected olmuştur veya sen spoof kullanmadan direkt olarak girdiğin için delayli ban yiyorsundurBeyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
nasıl yaniHesabın flaglendiği için ban yiyorsun.
Her ban yediğimde BİOSU farklı sürüme güncelleyip spoofer kullanıyorum kankaHile detected olmuştur veya sen spoof kullanmadan direkt olarak girdiğin için delayli ban yiyorsundur
Dediğim gibi ya delayli ban yiyorsundur veya hile detected olduğu için otomatik güme gidiyorsundur.nasıl yani
Post automatically merged:
Her ban yediğimde BİOSU farklı sürüme güncelleyip spoofer kullanıyorum kanka
Kullandığın spoof işe yaramıyordur . Hilesiz oyna 1-2 gün içinde ban yiyecek misin kontrol etnasıl yani
Her ban yediğimde BİOSU farklı sürüme güncelleyip spoofer kullanıyorum kanka
valla kullandığım hile dword radar hack ve undetected diye biliyorumDediğim gibi ya delayli ban yiyorsundur veya hile detected olduğu için otomatik güme gidiyorsundur.
şuan 1 gün oldu hilesiz ban yemedim yeni gmaille açtım hesabıKullandığın spoof işe yaramıyordur . Hilesiz oyna 1-2 gün içinde ban yiyecek misin kontrol et
Hangi hileyi kullanıyorsun ?valla kullandığım hile dword radar hack ve undetected diye biliyorum
şuan 1 gün oldu hilesiz ban yemedim yeni gmaille açtım hesabı
Radar da ban yiyenler var dostum konuya bakabilirsin. Dediğim için blackliste düşmüş olabilirsin eğer ki normal olarak girince 1-2 gün ben yemiyor isen sıkıntı yokvalla kullandığım hile dword radar hack ve undetected diye biliyorum
şuan 1 gün oldu hilesiz ban yemedim yeni gmaille açtım hesabı
kanka radardan nası yiyebiliyonki wallhack gibi bile değil aşırı legit bişey radar hack çok saçma yaRadar da ban yiyenler var dostum konuya bakabilirsin. Dediğim için blackliste düşmüş olabilirsin eğer ki normal olarak girince 1-2 gün ben yemiyor isen sıkıntı yok
Hilesiz girmeyi deneyin ondada ban yerseniz delay ban yemişsiniz spoofer kullanırsanız çözülürBeyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
hwid yemişsin alakası yok hileyle. hilesizde girsen ban yiceksin spoof yapman lazım.Beyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
in valorant after you are caught you are automatically banned. You need a way to remove this "trace" or switch PCs.Beyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?