Ultra Üye
ya hile detect olmuştur yada 3 ay geçmeden hile yediysen askıya alınmışsındırBeyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
büyük ihtimalle spoofer dt dirnasıl yani
Post automatically merged:
Her ban yediğimde BİOSU farklı sürüme güncelleyip spoofer kullanıyorum kanka
valonun dosyalarını neyle temizliyon knk ?nasıl yani
Post automatically merged:
Her ban yediğimde BİOSU farklı sürüme güncelleyip spoofer kullanıyorum kanka
Dostum olay legit veya başka bir şey değil. Oyuna update gelince hileye boşuna update gelmiyor. Oyun kodları değiştikçe, guncellendikce hilenin de kodları güncelleniyor. Detected olmuştur ban atıyordur bu kadar basit. İlla ki legit olmasına gerek yok oyuna işlem yapıyor radar hack.kanka radardan nası yiyebiliyonki wallhack gibi bile değil aşırı legit bişey radar hack çok saçma ya
Knka ban çabuk mu yeniyor öyleBeyler yeni hesap açıyorum mis gibi, sonra hileyi açıyorum giriyorum oyuna 1 maç atıyorum 2. maça geçerken bi bakıyosun hoppp ban yemişim hiç belli etmesem bile her türlü ban yiyorum bunun bi çözümü yokmu?? Galiba bu VALORANT'ta legit oynamana bakmıyolar dosyalardan biyerden hile tespit ediliyor ve ban yiyorsun otomatik bir şekilde.
Hesabın flaglenmesi ne demek?Hesabın flaglendiği için ban yiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?