Üye
Beyler valorant'ta şu raadar hilesini açmayı düşünüyorum ban vs bir sorun olurmu (belli etmeden oynayacağım
Yani açayım mı ?açıyorlar hocam ben 1 kere bna yedim sonra 3 ay dan beri kullanıyom
aç ama ban riski varYani açayım mı ?
hocam o ban atıyorBeyler valorant'ta şu raadar hilesini açmayı düşünüyorum ban vs bir sorun olurmu (belli etmeden oynayacağım
hıle var dıye bılıyorum ancak ban sıstemı cok kuvvetlı bır oyun bana kalırsa acma daha ıyıBeyler valorant'ta şu raadar hilesini açmayı düşünüyorum ban vs bir sorun olurmu (belli etmeden oynayacağım
yemeyen bir hile var ise tebrikler oynayabiliyorsan oynaBan yiyen var yemeyen de var
Legit oynarsan hemen ban yemezsinBeyler valorant'ta şu raadar hilesini açmayı düşünüyorum ban vs bir sorun olurmu (belli etmeden oynayacağım
hocam ben max 10 vurarak 2 maçta ban yedim ona göre ben yerinde olsam açmamYani açayım mı ?
Tamamdır teşekkürlerHile undected olduğu için ban yemezsin şayet çok belli etmediğin sürece bir problem olacağını sanmıyorum.
YokSpooferin varsa veya spooflayacaksan bal gibi de açılır.d( Radar dt %90 ban yersin.)
Teşekkürleraç ama ban riski var
Tamamdır sağolasınhocam ben max 10 vurarak 2 maçta ban yedim ona göre ben yerinde olsam açmam
Tamamdır dostumBan riski var hocam çok belli etmesen de bir süreden sonra algılıyor galiba donanım banı yedim ben 4 ay