Süper Üye
Bende böyle yapıyorum zaten böyle yapınca ban yeme ihtimalin ortadan kalkıyor gibi bir şey 
Görmedim hocamBilgilendirme için teşekkürler hocam bir arkadaş daha açmıştı konudan
Ben kullanıyorum ve halen yemedimValla main hesabında kullanmaya cesaret edebilen var mı hileyi![]()
Teşekkür ederim dostum görmemiştim. kusura bakmahttps://memoryhackers.org/konular/valorant-dword-aldigim-ve-tavsiye-ettigim-onlemler.227608/
bende konu açmıştım incelemeni tavsiye ederim ekstra birkaç bişeyden de bahsediyorum
çok fazla şeyden bahsettim silebilceğin yerler vesaire o yüzden söyledim ban riskini fazlasıyla azaltıyorTeşekkür ederim dostum görmemiştim. kusura bakma
im never play this game? can anyone help me to get some idea?Öncelikle selamın aleykum arkadaşlar valorant hilesinde ban oranınızı düşürmeniz hakkında birkaç method vereceğim uygularsanız hileden ban yemeyeceğinizi düşünüyorum
1-Öncelikle size unranked bir hesap almanızı öneriyorum çünkü hileyle 1 lvl oyuncu vurmak fazla keyif vermez birde yeni oyuncular cabuk öldükleri için direk hileden reportlayabilirler.
2-Takım arkadaşlarınızla girin yoksa gelen takımla iyi geçinin çunku adamla tartıştığınız zaman reportlarken hepsini seçerek repotluyor buna dikkat edin.
3-Hileyle duvarı izlemeyin sisin içinden adama bakmayın adamın orda oldugunu bilin kendi arkadaşınızsa(hile kullanmayan) ona info verin siz izleyerek vurmayın.
4-Cok vurmayın cok vurdugunuz zaman hile değilse bile hile diyorlar düşük elolarda.
5-Hileyle önerebileceğim güzel herolar ;
- Sage
- Breach
- Reyna
Dostum rage oynarsan adamın orda olduğunu görüp cross tutarsan ban yersin adamın orda olduğunu bile bile ölmen gerek vs.kullandıktan sonra ban yersem inşallah pişman olmam flkdsmaşldksfaf
Olur, olur. Hadi bakalımBen 2 hesap birden kasıyorum. Her gün farklı hesap ile. Hile tekrar undetected olsun seriye devam edelim.![]()
aynn bu arada 600 mesaj olayı bizmi yazcaz yoksa insanlar bizim yazdığımız formlara mı yazcaklarçok teşekkürler, işe yarar fakat işe yaraması için süper üye olmam lazım![]()
Sen 600 mesaj yazıcaksın tek tek.. Yılda 100 tane atsaydım şu an süper üyeydim ama sanırım bu yıl içerisinde 600 mesaja kadar ulaşmak zorunda kalıcam. kaldı 500neonla efso oynanır bu arada benim üyelik nasıl çıkacak ya valo oynamak istiyorum
Post automatically merged:
aynn bu arada 600 mesaj olayı bizmi yazcaz yoksa insanlar bizim yazdığımız formlara mı yazcaklar
Öncelikle selamın aleykum arkadaşlar valorant hilesinde ban oranınızı düşürmeniz hakkında birkaç method vereceğim uygularsanız hileden ban yemeyeceğinizi düşünüyorum
1-Öncelikle size unranked bir hesap almanızı öneriyorum çünkü hileyle 1 lvl oyuncu vurmak fazla keyif vermez birde yeni oyuncular cabuk öldükleri için direk hileden reportlayabilirler.
2-Takım arkadaşlarınızla girin yoksa gelen takımla iyi geçinin çunku adamla tartıştığınız zaman reportlarken hepsini seçerek repotluyor buna dikkat edin.
3-Hileyle duvarı izlemeyin sisin içinden adama bakmayın adamın orda oldugunu bilin kendi arkadaşınızsa(hile kullanmayan) ona info verin siz izleyerek vurmayın.
4-Cok vurmayın cok vurdugunuz zaman hile değilse bile hile diyorlar düşük elolarda.
5-Hileyle önerebileceğim güzel herolar ;
- Sage
- Breach
- Reyna