Valorant Hile Çıkmasını İstiyoruz Oylama Yöneticiler Baksın

Hile'nin Çıkmasını İstiyor musun ?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende isterim gelmesini onaylı üye olsam bile en azından siz kullanırsınız ama vanguard var o biraz sıkıntı yani boşuna emek verilmiş olur diye düşünüyorum ayrıca yöneticiler bu mesajımı görürse minecraft son oyuncu craft rise gibi client li sunucularda çalışır hileler yapabilirseniz çok memnun olurum iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vanguard çok zor zaten harddiske geçiyor diye biliyorm

NX
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geçen günlerde birisi yeni hilenin yolda olduğunu yazdı zaten. Umarım o çıkar

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zaten oyunun hilesi varki istersen sana söylerim hilenin adını ama hile bunny hilesi

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gelmiyecek boşuna konu açmayın
d0ru
Post automatically merged:

Beyler illa ben hile kullanacağım diyorsanız verin parayı alın hileyi bir sürü vip hile var. Ben şuan birini kullanıyorum 1 hafta oldu ban durumu ile karşılaşmadım. Banlanırsam elimde spoofer var ve çalışıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gelmez hile bence gelmesinde oyunu oynaması hiç zor değil ne spray var ne bişey azcık iqsu olan oynar

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bari çıkarında türk lirasi ile 60 70 lira gibi fiyata alalım aylık.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gelmeyeceğini mh yetkilileri 659854845 kez söyledi hala soruyorsunuz forum kapalı betada cihaz banı yiyip kaldırmak için yüzlerce kişi var hala hile diyorsunuz :D

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gerek yok bencede hilesiz oynayın banlanınca sonra burda hwid spoofer bulmaya çalışacaksınız oda zor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
onaylı üye olsam bile en azından siz kullanırsınız ama vanguard var o biraz sıkıntı yani boşuna emek verilmiş olur diye düşünüyorum , gelmesinde oyunu oynaması hiç zor değil ne spray var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hile çıkmasını istiyoruz yazmışsınız cevap olarak koruma felan demişsiniz şuanda yabancıların yaptıgı çalışıyor ve vanguarda felanda yakalanmıyor . ücretsiz istiyorsan çıkmaz paralı alırsan vanguard algılamıyor ve hile yapımcısı hergün güncelleme yaparak fix bile yedirtmiyor. onun içinde günde 70 80 TL'yi gözden çıkarman lazım

Üye
5 HİZMET YILI
Valorant gibi yeni bir oyuna hile gelirse süper olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyunun anticheat i çok güçlü bu yüzden hile kodlamak zor

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba değerli Memory Hackers üyeleri. Sesiniz olmaya geldim! :mum:
Valorant oyununun hilesini çıkmasını herkes çok istiyor. Şahsen buna bende dahilim. Değerli yöneticiler; bu konuşmayı herkes adına yapıyorum. Bu oyunun hile korumasının sağlam bir şey olduğunu biliyoruz,biliyoruz ama bu demek olmuyorki oyuna hile yapılamaz. Siz neler neler başardınız tebrikler öncelikle.Benim bildiğim şuanda oyunun zaten 1 tane çalışan hilesi var. Belki 2 veya 3 de olabilir fakat 1 tane olduğundan eminim. Araştırmalarım sonucunda da buldum. Yabancı bir grup bu oyuna hileyi yaptı,hatta piyasaya bile sürüldü.
Hilenin 1 günlük fiyatı 20 USD. Doların artışına ve inişine göre ortalama bir fiyat çıkarıcak olursak 130 - 140 TL gibi bir fiyat çıkıyor. Bu fiyata da zaten ülkemin insanı 1 günlük oyun zevki için 140 TL vermez. İnsanlar da para yok birde 1 günlük hile için 140 TL paramı vericek. 1 Aylık fiyatı da 85 USD yani 580 TL.

Yöneticiler hileyi çıkartıcağınız zaman kolay kolay fix yememesi için Süper Üye veya Seçkin Üye ve üstü hileyi kullanabilsin. Biliyorum forumdakiler bu duruma hoş tepki vermeyebilir ama arkadaşlar işin şu boyutunada bakın lütfen. Vanguard adlı hile korumasından bahsediyoruz. Onaylı Üyeler hileyi kullanabilseydi herkes kullanmış olucaktı çünkü forumdakilerin çoğu Onaylı Üye ve hile hemen fix yiyecekti. Lütfen sizlerde anlayışla karşılayın. İnsanlara yardımcı olarak Süper Üye'ye ve Seçkin Üye'ye ulaşabilirsiniz.

Demem o ki forumda çok fazla valorant oyunun hilesinin yapılması isteniyor. Umarım siz değerli yöneticilerde bu isteklere dikkat edip uğraşıp yaparsınız. Elbet hile kodlamak çok zor. Günlerinizi hatta haftalarınızı veriyorsunuz bir hileyi yapabilmek için. Ama yani inanılmaz bir istek var valorant hilesi için. Umarım bu insanların istekleri bir gün mutlu bir sonuca ulaşır. Bize güzel bir haber verirsiniz,valorant oyununun hilesini yapmaya başladık diye falan. Bizde oyunu hileli zevkli bir şekilde oynarız tez vakitte inşallah.
Kaç kişi bu oyunun hilesini istiyorsa aşağıya yazabilir. Oyunun hilesinin çıkması için destek olabilirsiniz. Hile çıkacaksa bile bu destekler sayesinde en hızlı şekilde çıkar belki.
arkadaşlar belki yöneticiler hile için uğraşıyorlar okadar kolay değilki hile çıkartma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...