bizde türkler olarak onlara sattırmıyalım amacımız o değil mioyunun hilesi var birsürü ama bayağı pahalı günlüğünü minimum 15 dolardan satıyorlar
kanka hile yapmak kolay değil hele hele riotun yaptığı bir sistemde hem yapan illaki vardır ama private olarak kullanıyordur sadece arkadaşlarına felan vermiştirbizde türkler olarak onlara sattırmıyalım amacımız o değil mi![]()
kanka oyuna giriyorum habire ölüyorum adamlar tilt etti karşımdaki paso hile kullanıyor artık bende açmaya karar verdim hile yok düzgünkanka hile yapmak kolay değil hele hele riotun yaptığı bir sistemde hem yapan illaki vardır ama private olarak kullanıyordur sadece arkadaşlarına felan vermiştir
daha çıkarmadılarki ben görmdim hiçValorant hile güncellemesi ne zaman gelir arkadaşlar bilginiz varmı ? aimbot esp v.s
kanka gereksiz mesajdan uyarı yiyceksin :dsasda
Post automatically merged:
asd
Post automatically merged:
sa
bence uzunca bir süre beklersin valorant hile konusana çok dikkat ediyor ve ha deyince olmuyorValorant hile güncellemesi ne zaman gelir arkadaşlar bilginiz varmı ? aimbot esp v.s
çoğu kişi 100 bin dolarlik odülü alsın diye hileyi dağıtmıyorbence uzunca bir süre beklersin valorant hile konusana çok dikkat ediyor ve ha deyince olmuyor