Çözüldü Valorant hile güncellemesinden sonra mavi hata sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum bir problem yok fakat valorant istemci kısmında oynaya basıyorum mavi ekran geliyor stopcode falan yazıyor bu şekilde hata alıyorum çözümü nedir acaba ?

Ekli dosyalar

• 2022-01-20 20-55-12.jpeg
    2022-01-20 20-55-12.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 53
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Gece ben de bir kez aldım bu hatayı tam maç başlarken alt+tab attığımda oldu ama sonrasında bir problem yoktu şimdi tekrar deneyeceğim umarım bir problem çıkmaz.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güncellemeyle gelen bazı değişiklikler buna neden olabilir bildirelim yöneticilerimiz baksınlar. Biz giremiyoruz hatayıda alamayırouz :D o bile lüx :D muhtemelen eksik yapılan bişiler vardır ama.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam dünde ben böyle hata yaşadım valoranta girdiğim anda mavi ekran veriyordu.
Çözüm İse: Windows Defenderdeki (Virüs Tehtid Koruması - Uygulama Ve Tarayıcı Denetimindeki) tüm herşeyi girip tekrar denedim düzeldi.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hilenin özelliklerini sadece charms'a ayarlayıp dener misin? Aynı durumla bende karşılaştım, map hack veya espyi aktif edince mavi ekran atıyor. Tüm özellikleri kapatıp girince sıkıntısız oynuyorum.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eğer windows 10 pro kullanıyorsan windows özelliklerini aç veya kapat kısmından hyper-v özelliği devredeyse onu devre dışı bırakıp bilgisayarını yeniden başlat ve anakartının bios menüsünden svm mode/enabled - csm support/enabled şeklinde olduğundan emin ol csm support kapalı olması sonucunda mavi ekran yeme olasılığın yüksek
edit:format atman sonucunda çözülmüş fakat yorumdakinleri silmiyorum bazı arkadaşların aklında bulunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...