Valorant Hile Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere hileler baya yaygınlaştı ücretsiz mi paralı mı bilmiyorum paralı olsa'da euro olarak yani artık o kadar hile geliyor ki Golddan bronza kadar düştüm o derece. Aranızda kullanan var mı ? Boostlarsa çok mutlu olurum.. Veya çok pahalı değilse nasıl alabilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorantta hileler çok çabuk fix yiyor ve banlanıyor, onlar banlandıklarında senin onla atacağın tüm maçlar yok olacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yaklaşık 1 gün boyunca kullandım tamamen legit de oynamıyordum ona rağmen ban yemedim çünkü hwid spooferi vardı fiyatına gelicek olursak türkiye için çok pahalı ve dün neredeyse hiç kullanamadım serverlarında ddos saldırısı olduğu için sürekli oyundan atıp durdu bu şekilde 3 maç kaybettim onun dışında hile gayet güzel çalışıyor eğer forumda ben bu hileyi keklerim veya incelerim diyen sağlam ta**aklı arkadaşlar varsa yapımcılardan key kopartabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile ne ara çıktı valoranta umarım buradada paylaşılır bir gün

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Şu anda hilelerin yaygın olmasının sebebi riot çalışanlarının ve developerların tatilde olması.Normalde hilelere çok hızlı müdahale eden bir oyun.Tatilden geri geldiklerinde ise hızlıca fix yer ve kullananlar donanım banı yer gibi duruyor.Tabiki kestirmek güç ama tahminler bu yönde.Bu yüzden şimdilik kalkışma o işe derim.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Piyasada bilinen bir tane sağlam hile var onun da fiyatı aylık 1500 TL'leri buluyor Türk halkı bunun crackli versiyonlarını günlük 35-100 tl arasına buluyor tabii crackli olanları ban yemeye daha müsait..

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yaklaşık 1 gün boyunca kullandım tamamen legit de oynamıyordum ona rağmen ban yemedim çünkü hwid spooferi vardı fiyatına gelicek olursak türkiye için çok pahalı ve dün neredeyse hiç kullanamadım serverlarında ddos saldırısı olduğu için sürekli oyundan atıp durdu bu şekilde 3 maç kaybettim onun dışında hile gayet güzel çalışıyor eğer forumda ben bu hileyi keklerim veya incelerim diyen sağlam ta**aklı arkadaşlar varsa yapımcılardan key kopartabilirim.
Sen nasıl satın aldın ? Özelden paylaşabilir misin ? Yani hile 1 günlük bile olsa kâr benim için eski rankima çıkmam gerekiyor dersen yardım ederim sana bu iyiliğini karşılıksız bırakmam

Üye
8 HİZMET YILI
Valorantda hile olmasın ya cs:go da hile var diye valorant oynuyodum artık burdada varlar

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka valorant oynayacaksan kesinlikle bileğinin hakkıyla oyna. Zaten alıştıktan sonra çok zor bir şey değil. Direk cihaz banı yiyorsun ben kendim 3. parti yazılımdan cihaz banı yedim ve 3 ay oyuna giremedim (hile de kullanmadım zaten fix yemişti ona ramen yedim). Benim dışımda 1 sene oyuna giremeyen kişiler biliyorum kesinlikle riske atmaya değmez bir daha oyuna giremezsin bu sefer daha kötü oluyor kendim deneyimledim :D. Oynayamamaktansa bileğinin hakkını ver daha iyi.

Not: Riot un hile sistemi çok kuvvetli karşında hile olduğunu düşündüğün birisini sadece "hile" den report edersen direk kontrole alırlar eğer bir şey yoksa zaten ban yemez ama gerçekten anormal bir oynayışı var ve hileyse report ettikten sonra ban yememe gibi bir durum söz konusu değil.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka valorant oynayacaksan kesinlikle bileğinin hakkıyla oyna. Zaten alıştıktan sonra çok zor bir şey değil. Direk cihaz banı yiyorsun ben kendim 3. parti yazılımdan cihaz banı yedim ve 3 ay oyuna giremedim (hile de kullanmadım zaten fix yemişti ona ramen yedim). Benim dışımda 1 sene oyuna giremeyen kişiler biliyorum kesinlikle riske atmaya değmez bir daha oyuna giremezsin bu sefer daha kötü oluyor kendim deneyimledim :D. Oynayamamaktansa bileğinin hakkını ver daha iyi.

Not: Riot un hile sistemi çok kuvvetli karşında hile olduğunu düşündüğün birisini sadece "hile" den report edersen direk kontrole alırlar eğer bir şey yoksa zaten ban yemez ama gerçekten anormal bir oynayışı var ve hileyse report ettikten sonra ban yememe gibi bir durum söz konusu değil.
Çok şükür bileğim var hesabımda dolu dolu zaten ben oynayamamaktan değil takımıma afk küçük çocuklar geldiği için kaybediyorum takım oyunu olmuyor bu yüzden çıkamıyorum

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Anladım Mantıklı Ama Bir Cözüm Lazım Hileler Konsunda Cok Fİx ban Var

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
cheats in valorant detect very fast by vangaurd anti cheat and get banned evry quickly

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...