Sen nasıl satın aldın ? Özelden paylaşabilir misin ? Yani hile 1 günlük bile olsa kâr benim için eski rankima çıkmam gerekiyor dersen yardım ederim sana bu iyiliğini karşılıksız bırakmamyaklaşık 1 gün boyunca kullandım tamamen legit de oynamıyordum ona rağmen ban yemedim çünkü hwid spooferi vardı fiyatına gelicek olursak türkiye için çok pahalı ve dün neredeyse hiç kullanamadım serverlarında ddos saldırısı olduğu için sürekli oyundan atıp durdu bu şekilde 3 maç kaybettim onun dışında hile gayet güzel çalışıyor eğer forumda ben bu hileyi keklerim veya incelerim diyen sağlam ta**aklı arkadaşlar varsa yapımcılardan key kopartabilirim.
Çok şükür bileğim var hesabımda dolu dolu zaten ben oynayamamaktan değil takımıma afk küçük çocuklar geldiği için kaybediyorum takım oyunu olmuyor bu yüzden çıkamıyorumKanka valorant oynayacaksan kesinlikle bileğinin hakkıyla oyna. Zaten alıştıktan sonra çok zor bir şey değil. Direk cihaz banı yiyorsun ben kendim 3. parti yazılımdan cihaz banı yedim ve 3 ay oyuna giremedim (hile de kullanmadım zaten fix yemişti ona ramen yedim). Benim dışımda 1 sene oyuna giremeyen kişiler biliyorum kesinlikle riske atmaya değmez bir daha oyuna giremezsin bu sefer daha kötü oluyor kendim deneyimledim. Oynayamamaktansa bileğinin hakkını ver daha iyi.
Not: Riot un hile sistemi çok kuvvetli karşında hile olduğunu düşündüğün birisini sadece "hile" den report edersen direk kontrole alırlar eğer bir şey yoksa zaten ban yemez ama gerçekten anormal bir oynayışı var ve hileyse report ettikten sonra ban yememe gibi bir durum söz konusu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?