Legit oynaması lazım her hesapta 3-4 maç atarsa ban yemez gibi.bir kisi ban yediğini söyledi istiyorsan konulara bir goz at ama bence hileyi fazla abarttigi için yemiştir
bence de legit oynamayı bilmiyodur banlanmıştırbir kisi ban yediğini söyledi istiyorsan konulara bir goz at ama bence hileyi fazla abarttigi için yemiştir
aynen zaten cogu hilelerin detect olmasının sebebi legit oynamayi alışkanlık haline getirmeyenler yüzündenbence de legit oynamayı bilmiyodur banlanmıştır
Rank nedir?hesap başı 6 maç atıyorum hergün henüz ban yemedim reportlayanda oldu
kanka işte bu yüzden süper üye ve üstüne açıyolar ama oralarda da adam gibi oynamayı bilmeyenler var. Bi arkadaş burdan kendisi yazmış hileyi spooferı yok adam çok rahat çünkü hem legit oynuyo hemde detected edicek başka birisi yok msaynen zaten cogu hilelerin detect olmasının sebebi legit oynamayi alışkanlık haline getirmeyenler yüzünden
sen ban yiyince arkadaşın da yemicek mi aynı lobby olduğu için?legit oynuyorum ama ister istemez belli oluyor rank olarak arkadaşı gümüşten plata boostladım benim çarın rankı altın 3
Kaç gündür peki kullanıyorsunuz?hesap başı 6 maç atıyorum hergün henüz ban yemedim reportlayanda oldu
pekiya duo girdiğin kişi hileyse ban yiyor muyuz acaba ?Kesinlikle katılıyorum hocam. Düşünsenize lobinize bilmediğiniz bir hile geliyor ve ban yiyorsunuz
Hayır yemiyorsun, sadece kullanan kişi yiyorpekiya duo girdiğin kişi hileyse ban yiyor muyuz acaba ?
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı öneriyorum.Hayır yemiyorsun, sadece kullanan kişi yiyor
Uzun süre solo ve duo kullandım. Duo kullandıklarımız ban yedi. Solo da hiçbir sorun yok.pekiya duo girdiğin kişi hileyse ban yiyor muyuz acaba ?
Post automatically merged:
bildiğim kadarıyla *diğer oyunlardan duon sadece rank düşüyo valoda da mu böyle mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?