Valorant Hile hakkındaki düşüncelerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Evet doğru paralıydı

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Paralı garanti değil tabi ki hwid problemi banı yiyebilirsin.Ama hwid banı kaldırma çalışmaları yapıldı.Bazı youtube kanalları bunun üzerinde bazı programlar yaptı.Bence paralı garanti olmasa da hwid banı yeme oranının düşürecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunda hileler mevcut fakat hile koruma sistemi iyi oldundan dolayı dedecte oluyor(genelde) ve hwid bana atıyor ondan dolayı hwid spoofer kullanman şart.(düzenlendi)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
o hileye para veereceğinize gidin o parayla güzel bi oyun alıp keyif yapın boşverin valorantı kanser olmayın :DD

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum konu dışı fakat hwid ban nasıul kaldırdın söylermisin bne kaldıramıyorum. Ayrıca cheat8 diye bir site var çinlilerin sitesi. orda hileler var

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hwid ban riskini almaya değmez isterse ucuz olsun

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ben bir tanesini bulup 4 gün kadar oynayabildim sonrasında HWID ban yedim ve dün itibariyle 1 ay sonra açılacağını söylediler :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu aralar arrtı galiba her maç karşıma hile geliyor yakına monitoru kırmazsam iyidir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileler max 3 oyun dayanır. benim başıma şöyle bir olay gelmisti: kimin hile oldugunu bilmiyorum, ancak oyun başladıktan nerdeyse 10 sn sonra oyunda hile tespit edildi denilerek oyun gitti. yani hileler çok iyi çalışmıyor diye biliyorum. ancak makro kullanıyorsa orası ayrı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Değişiyor oyun ekibinin profesyonelliğine göre Mac adresi üzerinden atan bile var onun çözümü oldukça zor diye biliyorum anakart değiştirince çözülüyor ama sizin yediğiniz oyun ve türü önemli basit bir IP değiştirme işlemi sonrasında da tekrar oynanabilir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum yapanlarda 1 hafta kullanıyor en fazla sonradan başın çok ağrır hwıd bandan hiç uğraşmamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile açanlar için ban garanti 3 el sonrada atabilir 30 el sonrada denemişliğim var.

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaş doğru söylüyor, bu işlerde parayı veren düdüğü çalar. Çoğu private adam akıllı çalışanların

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Beyler bi ara ücetsiz hile çıkardılar ban felan atmadı bende kullandım ama hile fix yedikten sonra ban attı hile kullanmayı bıraktıktan sonra ban yedım onun için paralıda free de hile kullanmayın paralı hile kullanan arklar vardı onlarda yedi yani hile actıgı gibi ban yemıyolar sonradan atıyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...