Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paralı garanti değil tabi ki hwid problemi banı yiyebilirsin.Ama hwid banı kaldırma çalışmaları yapıldı.Bazı youtube kanalları bunun üzerinde bazı programlar yaptı.Bence paralı garanti olmasa da hwid banı yeme oranının düşürecektir.
Oyunda hileler mevcut fakat hile koruma sistemi iyi oldundan dolayı dedecte oluyor(genelde) ve hwid bana atıyor ondan dolayı hwid spoofer kullanman şart.(düzenlendi)
hileler max 3 oyun dayanır. benim başıma şöyle bir olay gelmisti: kimin hile oldugunu bilmiyorum, ancak oyun başladıktan nerdeyse 10 sn sonra oyunda hile tespit edildi denilerek oyun gitti. yani hileler çok iyi çalışmıyor diye biliyorum. ancak makro kullanıyorsa orası ayrı
Değişiyor oyun ekibinin profesyonelliğine göre Mac adresi üzerinden atan bile var onun çözümü oldukça zor diye biliyorum anakart değiştirince çözülüyor ama sizin yediğiniz oyun ve türü önemli basit bir IP değiştirme işlemi sonrasında da tekrar oynanabilir.
Beyler bi ara ücetsiz hile çıkardılar ban felan atmadı bende kullandım ama hile fix yedikten sonra ban attı hile kullanmayı bıraktıktan sonra ban yedım onun için paralıda free de hile kullanmayın paralı hile kullanan arklar vardı onlarda yedi yani hile actıgı gibi ban yemıyolar sonradan atıyolar.