Cihazınızı banlatmıssınız sanırım hwıd spoofer'dı galıba onu kullanabılırsın ınternetten arastır derım veya bılen bırıne sorabılırsınarakadaslar selamun aleykum lpreborn lolun hilesini kullanıyorum pc reset liyorum ama vloya girince ban atıyor hesaba neden olabilir
bilen varmı bu arada yanlıs yere kon u actıysam kusruma bakmayın
Hayır İMKANSIZBEN BU HWİD SPOOFER İ KULLANIRSAK BAN YİYEN HESAP LAR ACILIRMI ?
CİHAZ BANI YEDİN KANKA 4 AY GİREMESSİN OYUNA BANA DA AYNISI OLDUarakadaslar selamun aleykum lpreborn lolun hilesini kullanıyorum pc reset liyorum ama vloya girince ban atıyor hesaba neden olabilir
hocam pc de başka oyun hileleri varsa vanguard onlarıda hile olarak algılar ve banlar güvenlik için. varsa başka hile silinarakadaslar selamun aleykum lpreborn lolun hilesini kullanıyorum pc reset liyorum ama vloya girince ban atıyor hesaba neden olabilir
bende yedım soyle oldu ben baska oyunda hıle actım sonra kapadım oyunu ve hıleyı hemen valoya gırdım arkasından ban yedım buyuk ıhtımalle vanguard calıstıgı ıcın banladı benıarakadaslar selamun aleykum lpreborn lolun hilesini kullanıyorum pc reset liyorum ama vloya girince ban atıyor hesaba neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?