Şuanda Valorant da Banı olmayan arkadaşlar ! SINIRSIZ HİLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar beni bilen bilir ne hile keşfedersem gelip burada paylaşıyorum.

Valorantda şuanda banı olmayan arkadaşlara sınırsız hile kullanabilecekleri bir taktik veriyorum buna inanmayan arkadaşlarda olabilir deneyip görün.
ben bir haftadır valorant da wall hack kullanıyorum 4 5 defa hwid yedim istediği kadar atsınlar bana engel olmuyor.

Şimdi ban yemeyen arkadaşlar bilgisayarınızı formatlayabilme imkanınız var ise formatlayın yoksa yine de dediklerimi yapın.
bilgisayarınıza deep freze uygulamasını indirin ve ayarlarını yapın. bu program bilgisayarınızı istediğiniz konuma geri getiriyor. nasıl kullanıcagınızı bilmiosanız araştırıp ogrenin 2 dakika da
sonra benim paylaşmış olduğum [ yeni hilelerden wall hack ] i indirin ve kullanın. eğer hwid ban yer iseniz [ ortalama 3 gün içersinde ban atıyor ] bilgisayarınızı yeniden başlatın böylece oyuna tekrar erişebileceksiniz başka bir hesaba girip hileyi tekrar indirip kullanabilirsiniz ben bunu uyguluyorum 1 haftadır

Oyunda en verimli sürekli kill almak istiyorsanız viper ı seçin ve sis atın, attığınız sisin arkasına geçin düşmanlar sizi göremeyecek ama siz sisin içinden nerede olduğunu wall hack sayesinde görebileceksiniz

DOSTLARIM BU EGLENCEDEN MAHRUM KALMAYIN

DİPNOT: ŞUANDA DEEP FREZE KULLANMADAN BAN YİYEN ARKADAŞLARA BİR ÇÖZÜMÜM YOK !

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben hwid ban yedim aradan 3 ay geçti ama ahlen kalkmadı ilk defa hwid yedim tahminen ne zaman kalkar veya kalkması için ne yapmam gerekiyor teşekkürler..

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynı konuyu geçen günde açmışsın ve o konuda da bir arkadaş bu konuyu lol için açmıştı demişsin evet " o arkadaş " ben oluyorum lakin daha deep freeze ve valorantın ban sistemini bilmeden böyle saçma bir konu açıp insanların ban yemesine neden olman aşırı saçma bir olay lolde log tutma sistemi varken ve lol hileleri anında algılamadan kara listeye alınan kullanıcıları hızlı banlarken log tutmaması için bu sistemi paylaşmıştım lakin valorant vanguard ile sıkı bir şekilde korunuyor ve log ile sizi banlamıyor yani bu yöntem tamamen saçma ve mantıksız bir kandırmaca konusu millet buna güvenerek hile açmayın önce gidin log nedir deep freeze ne işe yarar vanguard nasıl çalışır araştırın sonra ban yedim diye ağlarsınız hepsini geçtim dediklerime inanmadıysanız az aklınızı çalıştırın tüm kafeler deep freeze kullanır ozaman kafede hile aç ban yeme biraz mantık

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
dediğini gibi ban yemeyen yöntem hiç denemedin. boşuna iş yapma HWID ban yersiniz

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aynı konuyu geçen günde açmışsın ve o konuda da bir arkadaş bu konuyu lol için açmıştı demişsin evet " o arkadaş " ben oluyorum lakin daha deep freeze ve valorantın ban sistemini bilmeden böyle saçma bir konu açıp insanların ban yemesine neden olman aşırı saçma bir olay lolde log tutma sistemi varken ve lol hileleri anında algılamadan kara listeye alınan kullanıcıları hızlı banlarken log tutmaması için bu sistemi paylaşmıştım lakin valorant vanguard ile sıkı bir şekilde korunuyor ve log ile sizi banlamıyor yani bu yöntem tamamen saçma ve mantıksız bir kandırmaca konusu millet buna güvenerek hile açmayın önce gidin log nedir deep freeze ne işe yarar vanguard nasıl çalışır araştırın sonra ban yedim diye ağlarsınız hepsini geçtim dediklerime inanmadıysanız az aklınızı çalıştırın tüm kafeler deep freeze kullanır ozaman kafede hile aç ban yeme biraz mantık
haklısın nasıl bir kafada yazmış bilmiyorum ortada hile bile yok herhangi bir görüntü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...