Valorant hile kullanırken nelere dikkat etmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere sormak istediğim şey dword valo kekiyle oynarken neler yapmalıyım ban yememek için ? Farklı hesaplara geçmek ve beynimi kullanmak dışında. Modem restleme olsun, valodan çık gir vb. Taktikleri var mı riot vanguarda takılmamak için ? bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi forumlar dilerim...

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence riotun oyunların da hile kullanmamaya dikkat etmelisin

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oncelıkle legit oynamaya dıkkat et hilede crosshair ozellıgı varsa kullanma ben oyun dakı crossu devre dısı bırakıp sadece hılenınkıyle oynamıstım hile dediler dırek aimbot kullanacaksan fov 50 olsun no recoıl kullanma smooth 5 olsun yada 6 olabıldıgınce duvardan peek yapma hata payıda bırak 3 kısı al sal 2 ksıı al sal yada en ıyı oynayanlarını al sonra öl benım dıyecegım bu kadar knk hadı gg wp

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşım yaklaşık olarak 3 aydır valorant hilesiyle oynuyor ve bir çok kez yasaklanma süresini azaltmak için gereksiz olarak yeni hesap açtığına şahit olmuştum fakat onun dışında eğer oyun içerisinde belli ettiysen veya senin hile olduğun hakkında claim alırsan ayrıca zaten kazandığına inandığın bir oyunsa oyundan çıkıp tekrar girmeni ve diğer oyun hile kullanmaya kaldığın yerden devam etmeni tavsiye ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşım yaklaşık olarak 3 aydır valorant hilesiyle oynuyor ve bir çok kez yasaklanma süresini azaltmak için gereksiz olarak yeni hesap açtığına şahit olmuştum fakat onun dışında eğer oyun içerisinde belli ettiysen veya senin hile olduğun hakkında claim alırsan ayrıca zaten kazandığına inandığın bir oyunsa oyundan çıkıp tekrar girmeni ve diğer oyun hile kullanmaya kaldığın yerden devam etmeni tavsiye ediyorum.
Ah be :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aim koyarken dikkat edebilirsin sadece adamın geldiği yere aim koyma yada arasıra bi köşeye bakma ve öl ve oyunda en fazla 20-30 arası al ve önlem olarak 5 maçta 1 ace atabilirsin sürekli ace ataran da şüpehelenirler ve bazı maçları bilerek kötü oyna hep top 1 olma

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aim koyarken dikkat edebilirsin sadece adamın geldiği yere aim koyma yada arasıra bi köşeye bakma ve öl ve oyunda en fazla 20-30 arası al ve önlem olarak 5 maçta 1 ace atabilirsin sürekli ace ataran da şüpehelenirler ve bazı maçları bilerek kötü oyna hep top 1 olma
Bunları ben zaten yapıyorum ekstralar lazım :D ama yinede sağol.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aman hile kullanırken spoofer kullan da anakart banı yiyince bütün hesapların banlanıyo benim yaptığım bir mallık olur bu hata

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ağzınla kuş tutarsan tut dt olduğu anda yersin ben yedim dt olduğu gibi aktif etsinler spoofer kullanıp devam edeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben şey duymuştum 5-6 maçta bir modem arkası ethernet portu değişip reset atmak gibi riota yakalanmamak için.
aslında onlar bana biraz saçma geliyor çünkü sen normal bir oyuncu gibi davranıyorsun ve normal bi oyuncu neden böyle birşey yapsın ki. şahsen ben normal bir oyuncu olsam yapmam :) ama yapmanın bir anlamı var mı bilmiyorum loglar ile alakalı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka wallhack zaten valoda cok bellı olamayan bısey aıme dıkkat et okadar onda silentaim kullansan bellı olmayacak bı sistem yaprsın kendıne

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
1. duvardan kesinlikle izlememek
2. rakip pusabileceği spot yerlere peek atmak
3. her adamı ilaki vurucaksın diye birşey yok farklı bir yere bakaraktan ölmek 2 3 round bunu yaparsan zaten sağlama alıyorlar seni

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
her gün oyundan cıkarken veya girerken temp %temp% prefetch recent buraları temizliyorum ve valorantın olglarını siliyorum bunları yapabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...