Süper Üye
Ben oynuyorum zaten memorynin valosu ile daha ban yemedim ama yinede taktikler var ise alırım.bence riotun oyunların da hile kullanmamaya dikkat etmelisin
Ah bearkadaşım yaklaşık olarak 3 aydır valorant hilesiyle oynuyor ve bir çok kez yasaklanma süresini azaltmak için gereksiz olarak yeni hesap açtığına şahit olmuştum fakat onun dışında eğer oyun içerisinde belli ettiysen veya senin hile olduğun hakkında claim alırsan ayrıca zaten kazandığına inandığın bir oyunsa oyundan çıkıp tekrar girmeni ve diğer oyun hile kullanmaya kaldığın yerden devam etmeni tavsiye ediyorum.
Bunları ben zaten yapıyorum ekstralar lazımaim koyarken dikkat edebilirsin sadece adamın geldiği yere aim koyma yada arasıra bi köşeye bakma ve öl ve oyunda en fazla 20-30 arası al ve önlem olarak 5 maçta 1 ace atabilirsin sürekli ace ataran da şüpehelenirler ve bazı maçları bilerek kötü oyna hep top 1 olma
daha yapabiliceğin birşey yok geri kalan kısım zaten hilenin ban atmamasıBunları ben zaten yapıyorum ekstralar lazımama yinede sağol.
Ben şey duymuştum 5-6 maçta bir modem arkası ethernet portu değişip reset atmak gibi riota yakalanmamak için.daha yapabiliceğin birşey yok geri kalan kısım zaten hilenin ban atmaması
Allah razı olsunabartmadan kullan knk
aslında onlar bana biraz saçma geliyor çünkü sen normal bir oyuncu gibi davranıyorsun ve normal bi oyuncu neden böyle birşey yapsın ki. şahsen ben normal bir oyuncu olsam yapmamBen şey duymuştum 5-6 maçta bir modem arkası ethernet portu değişip reset atmak gibi riota yakalanmamak için.
DT olmadıki hala değil sen başka hileden bahsediyorsun galiba ?Ağzınla kuş tutarsan tut dt olduğu anda yersin ben yedim dt olduğu gibi aktif etsinler spoofer kullanıp devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?