hocam onlara gerek yok sadece yazılanları uygula o yeter valodan çıkmalar girmeler vs vs hiç gerek yokMerhaba arkadaşlar, bugün sizlere sormak istediğim şey dword valo kekiyle oynarken neler yapmalıyım ban yememek için ? Farklı hesaplara geçmek ve beynimi kullanmak dışında. Modem restleme olsun, valodan çık gir vb. Taktikleri var mı riot vanguarda takılmamak için ? bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi forumlar dilerim...
valorantın logları nereden temizleniyor aynı yerden mi ?her gün oyundan cıkarken veya girerken temp %temp% prefetch recent buraları temizliyorum ve valorantın olglarını siliyorum bunları yapabılırsın
Ben modem arkasınadki ethernet kablolarının yerini değiştirip rest atman işe yarar dediler. Arkadaşım hatta yazılımcı.hocam onlara gerek yok sadece yazılanları uygula o yeter valodan çıkmalar girmeler vs vs hiç gerek yok
Valorant logları nereden temizleniyor ?her gün oyundan cıkarken veya girerken temp %temp% prefetch recent buraları temizliyorum ve valorantın olglarını siliyorum bunları yapabılırsın
Knk biliyorum spoofer var sorun yok bana taktik lazım.spoofer yoksa kesinlikle kullanma yoksa oyunu tekrar oynamak için baya para harcaman gerekiyor kasmayan bir pc olması gerekiyor eğer ilk defa yapacaksan söyleyim skinli hesabında yapma ve 2 aylık ban yiyebilirsin ona göre yap bu tarz şeyler vs
kanki başka yöntem bilmiyorum tek bildiğim spoofer o kadar bu bile garanti değil güvenilir yerlerden almak gerekiyorKnk biliyorum spoofer var sorun yok bana taktik lazım.
Spoofu 2 side lazım hem asus için hemde gigabyte içinde logları nasıl sileceğim ?sen spoofu amidewinlemi atıon
Yardımın için sağolbelli etme kanka legit oyna
Daha atmadım atarsam söylerim. Logu nasıl sileceğim söyleyecek misin ?tamam hocam diyorumkı sen spoofu amidewin yöntemi ilemi atıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?