1 ay kadar bir süredir kullanıyorum.woww ne kadar süredir kullanıyorsun
Forum kuralları sebebiyle isim vermek yasak fakat en çok kullanılanı diyebilirim anakartım MSI.Hangi spoofer kullanacaksın?
hileyi yakında kullanıcam teşekkürler bilgi için fakat bir sorum var benim windows sürümüm 21h2 hile çalışır mı?Arkadaşlar öncelikle merhabalar, test amaçılı açtığım bu hesapta günde sadece 5 win 1 lose alarak 2 sezon üst üste radinat ligine ulaştım. Forumdaki kurallarda yazdığının aksine 3 hesap ile değil her gün tek hesap ile hilenin sınırlarını öğrenmek için oynadım. Aşağıda görebileceğiniz üzere hile gerçekten çok iyi bir performans gösterdi. Bunda kullanıcı etkisi de olmasına rağmen kesinlikle herkesin başarabileceği bir şey. (VP olmasının sebebi battlepass almış olmam.) Rank ve sıralamayı sansürlemedim çünkü hesap dün itibari ile ban yedi ve kesinlikle benim hatam. Spoof attıktan sonra forumda söylendiği gibi 3 hesap ile tekrar deneyeceğim tekrardan bilgilendirme yaparım.
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Ekli dosyayı görüntüle 74280
Ekli dosyayı görüntüle 74281
Post automatically merged:
Moderatörlerden ricam konuyu Valorant Sohbet kısmına taşırsa sevinirim dikkat etmedim uyarı almak istemiyorum
Systems:hileyi yakında kullanıcam teşekkürler bilgi için fakat bir sorum var benim windows sürümüm 21h2 hile çalışır mı?
hocam hile undetected uzun süre oynması normalbu kadar süre kullanmam bence mucize xd hile private değil çünkü. private hileler bile legit oynadığın zaman 1 haftadan daha az sürede ban yediriyor(tecrübe ettim)
Uzun bir süredir kendi external hilemi kullanıyorum, sadece ben kullandığım için bir sıkıntı yaşamıyorum sadece report bazlı ban yiyorum. Public bir hileye göre inanılmaz iyi MH'ın hilesi gerçekten imkanı olan herkes kullanmalı.bu kadar süre kullanmam bence mucize xd hile private değil çünkü. private hileler bile legit oynadığın zaman 1 haftadan daha az sürede ban yediriyor(tecrübe ettim)
Normalde 1 hesapta 6 maç atıp sonra ikinci gün farklı bir hesapta 6 maç atıp böyle böyle 3 farklı hesabı kasman gerekiyor ben tek bir hesapta günde 6 maç attım.ban yemendeki hata özel değilse nerede ne gibi hata yaptın
sanırım anladım kadarı ile 1 hesabı 2 3 gün aralıklı oynaman gerekiyor üst üste çok report almamak için ister istemez farkında olmadan çok mu dikkat çektinUzun bir süredir kendi external hilemi kullanıyorum, sadece ben kullandığım için bir sıkıntı yaşamıyorum sadece report bazlı ban yiyorum. Public bir hileye göre inanılmaz iyi MH'ın hilesi gerçekten imkanı olan herkes kullanmalı.
Normalde 1 hesapta 6 maç atıp sonra ikinci gün farklı bir hesapta 6 maç atıp böyle böyle 3 farklı hesabı kasman gerekiyor ben tek bir hesapta günde 6 maç attım.
Son oynadığım maçlarda maçıma g2 m1xwell'den tut BJK ve BBL gibi takımlardan bolca oyuncu geldi ve hepsi yayındaydı. Yüksek eloda az bile report yesen Riot dikkat ediyor ban yememin sebebi bu.sanırım anladım kadarı ile 1 hesabı 2 3 gün aralıklı oynaman gerekiyor üst üste çok report almamak için ister istemez farkında olmadan çok mu dikkat çektin
Son oynadığım maçlarda maçıma g2 m1xwell'den tut BJK ve BBL gibi takımlardan bolca oyuncu geldi ve hepsi yayındaydı. Yüksek eloda az bile report yesen Riot dikkat ediyor ban yememin sebebi bu.
Günde 6 maç, 5 win 1 lose almaya çalıştım ki winrate çok yüksek olmasın.dostum günde kaç mac attın maksimum o hesapta? bende kullanmayı düşünüyorumda ondan sordum
6 maç atmışdostum günde kaç mac attın maksimum o hesapta? bende kullanmayı düşünüyorumda ondan sordum
hocam hangi sposerf ile ban kaldırıyoruz ya ben Bir sürü şey denedim bir türlübanı kaldıramadım bana yardımcı olurmusunArkadaşlar öncelikle merhabalar, test amaçılı açtığım bu hesapta günde sadece 5 win 1 lose alarak 2 sezon üst üste radinat ligine ulaştım. Forumdaki kurallarda yazdığının aksine 3 hesap ile değil her gün tek hesap ile hilenin sınırlarını öğrenmek için oynadım. Aşağıda görebileceğiniz üzere hile gerçekten çok iyi bir performans gösterdi. Bunda kullanıcı etkisi de olmasına rağmen kesinlikle herkesin başarabileceği bir şey. (VP olmasının sebebi battlepass almış olmam.) Rank ve sıralamayı sansürlemedim çünkü hesap dün itibari ile ban yedi ve kesinlikle benim hatam. Spoof attıktan sonra forumda söylendiği gibi 3 hesap ile tekrar deneyeceğim tekrardan bilgilendirme yaparım.
Ekli dosyayı görüntüle 74279
Ekli dosyayı görüntüle 74280
Ekli dosyayı görüntüle 74281
Moderatörlerden ricam konuyu Valorant Sohbet kısmına taşırsa sevinirim dikkat etmedim uyarı almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?