Valorant Hile Maceram (Bilgilendirme Amaçlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
agalar hesap ban yiğince pc den de ban yiyormuyuz yani kalıcı ban birde pc banlanınca main hesap ban yermi
donanım banı yiyorsun yani hile açmadıgın hesaplar ban yemiyor ama ban yedikten sonra aynı pc ile main hesaba erişim sağlamaya kalkarsan mainde ban yiyor bildiğim kadarıyla

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
belki seninle denk gelmiş olabiliriz immo radyantda falan :D %90 sage ile oynadım banada bbl g2 bjk den gelen oldu başka espor oyuncularıyla da oynadım bir çoğu yayındaydı ortalama vuruyordum normalde dia plat gold elolarında +30 kill alırken immo radyant elolarında böyle oyuncular geldiğinde kendimi sıkarak 15 ile 25 arası vuruyordum hep takımla beraber ilerliyordum en büyük sebebi ise takım arkadaşlarımla ilerlediğimde çatışma sırasında rakibin yerini net görüyorum kek ile de adamın tam yerini bildiğim için report yemeden kurtuluyordum bilerek radyant eloda yüksek sıralamaya gireceğim maçları kaybediyordum bilerek adamı normalde vurabileceğim pozisyondayken gidip ölüyordum bu tip ufak tüyolar çok işe yarıyor neredeyse 3 4 aydır kullanıyorum daha 1 kere bile ban yemedim bunun yanı sıra para ile boost para ile hesap kasıp sattıklarımda çok oldu duo solo kasıp satıyorum ve bu sayede de biraz da olsa faturaların parasını falan çıkartma şansım oluyor :D

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
belki seninle denk gelmiş olabiliriz immo radyantda falan :D %90 sage ile oynadım banada bbl g2 bjk den gelen oldu başka espor oyuncularıyla da oynadım bir çoğu yayındaydı ortalama vuruyordum normalde dia plat gold elolarında +30 kill alırken immo radyant elolarında böyle oyuncular geldiğinde kendimi sıkarak 15 ile 25 arası vuruyordum hep takımla beraber ilerliyordum en büyük sebebi ise takım arkadaşlarımla ilerlediğimde çatışma sırasında rakibin yerini net görüyorum kek ile de adamın tam yerini bildiğim için report yemeden kurtuluyordum bilerek radyant eloda yüksek sıralamaya gireceğim maçları kaybediyordum bilerek adamı normalde vurabileceğim pozisyondayken gidip ölüyordum bu tip ufak tüyolar çok işe yarıyor neredeyse 3 4 aydır kullanıyorum daha 1 kere bile ban yemedim bunun yanı sıra para ile boost para ile hesap kasıp sattıklarımda çok oldu duo solo kasıp satıyorum ve bu sayede de biraz da olsa faturaların parasını falan çıkartma şansım oluyor :D
tek hesapmı kastın hocam ? bende tek hesapta dia 2 ye kadar legit bir şekilde oynayıp ban yedım eskıden

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok az kaldı yakında bende tek hesap kullanmayı planlıyorum spooferini benimle özelden paylaşır mısın?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
tek hesapmı kastın hocam ? bende tek hesapta dia 2 ye kadar legit bir şekilde oynayıp ban yedım eskıden
bende şahşi olarak 10 kadar hesap var alıcıları bekleyen hesaplar ile toplam 30 var her gün 3 hesaba gir çık yapıyorum en az 5 maç atıyorum tek bir hesapta ortalama 25-30 arası vuruyorum denk geliriz büyük ihtimalle sage ye insta atan varsa %80 benimdir :D öyle birine denk gelirsen tek bir soru sor laz sen misin ben isem chate aynı şunu yazacağım " cinde 3 harflidir laz'da ondan dikkat et " :D

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum belli etmeden oynamayı öğrenmesi lazım herkesin duvardan izleyerek oynayıp ban yedim diye forumlarda yanlış konular acıyorlar ellerine sağlık yararlı bir konu olmuş

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle aynı maçta oynamışızdır xD zaten elo o kadar dar ki geçen el takımına gelen adam karşıya geliyor.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu kadar süre kullanmam bence mucize xd hile private değil çünkü. private hileler bile legit oynadığın zaman 1 haftadan daha az sürede ban yediriyor(tecrübe ettim)
senin hile priv adı altında github toplanmıs kodlar olmasın 1 haftadan az süre dayanmasınn imkanı yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
10 gün sonra bende kullanıcam inşallah güven geldi bana eyw reis

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba size özel mesaj gönderemiyoruz kullandığınız spoofr ı merak etmiştim acaba benimle discord üzerinden iletişime geçmeniz mümkün mü ? Metehan#6935

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
senin hile priv adı altında github toplanmıs kodlar olmasın 1 haftadan az süre dayanmasınn imkanı yok
Hile satıcıları genelde UC'deki sourceları alıp EFI driver atıp kullanıyor. Ya da Hyper-V açtırıp Page-guard bypasslıyor v.s v.s. Gerçek private hileler slotlu ve biraz tuzlu olur zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel legit şekilde oynamışsın ve bir şeyler başarmışsın

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
anket için teşekkürler arkadaşım yiğit hile kullandığımda bu kesinlikle işime yarayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...