Onaylı Üye
donanım banı yiyorsun yani hile açmadıgın hesaplar ban yemiyor ama ban yedikten sonra aynı pc ile main hesaba erişim sağlamaya kalkarsan mainde ban yiyor bildiğim kadarıylaagalar hesap ban yiğince pc den de ban yiyormuyuz yani kalıcı ban birde pc banlanınca main hesap ban yermi
tek hesapmı kastın hocam ? bende tek hesapta dia 2 ye kadar legit bir şekilde oynayıp ban yedım eskıdenbelki seninle denk gelmiş olabiliriz immo radyantda falan%90 sage ile oynadım banada bbl g2 bjk den gelen oldu başka espor oyuncularıyla da oynadım bir çoğu yayındaydı ortalama vuruyordum normalde dia plat gold elolarında +30 kill alırken immo radyant elolarında böyle oyuncular geldiğinde kendimi sıkarak 15 ile 25 arası vuruyordum hep takımla beraber ilerliyordum en büyük sebebi ise takım arkadaşlarımla ilerlediğimde çatışma sırasında rakibin yerini net görüyorum kek ile de adamın tam yerini bildiğim için report yemeden kurtuluyordum bilerek radyant eloda yüksek sıralamaya gireceğim maçları kaybediyordum bilerek adamı normalde vurabileceğim pozisyondayken gidip ölüyordum bu tip ufak tüyolar çok işe yarıyor neredeyse 3 4 aydır kullanıyorum daha 1 kere bile ban yemedim bunun yanı sıra para ile boost para ile hesap kasıp sattıklarımda çok oldu duo solo kasıp satıyorum ve bu sayede de biraz da olsa faturaların parasını falan çıkartma şansım oluyor
bende şahşi olarak 10 kadar hesap var alıcıları bekleyen hesaplar ile toplam 30 var her gün 3 hesaba gir çık yapıyorum en az 5 maç atıyorum tek bir hesapta ortalama 25-30 arası vuruyorum denk geliriz büyük ihtimalle sage ye insta atan varsa %80 benimdirtek hesapmı kastın hocam ? bende tek hesapta dia 2 ye kadar legit bir şekilde oynayıp ban yedım eskıden
Büyük ihtimalle aynı maçta oynamışızdır xD zaten elo o kadar dar ki geçen el takımına gelen adam karşıya geliyor.belki seninle denk gelmiş olabiliriz immo radyantda falan%90 sage ile oynadım banada bbl g2 bjk den gelen oldu başka espor oyuncularıyla da oynadım bir çoğu yayındaydı ortalama vuruyordum normalde dia plat gold elolarında +30 kill alırken immo radyant elolarında böyle oyuncular geldiğinde kendimi sıkarak 15 ile 25 arası vuruyordum hep takımla beraber ilerliyordum en büyük sebebi ise takım arkadaşlarımla ilerlediğimde çatışma sırasında rakibin yerini net görüyorum kek ile de adamın tam yerini bildiğim için report yemeden kurtuluyordum bilerek radyant eloda yüksek sıralamaya gireceğim maçları kaybediyordum bilerek adamı normalde vurabileceğim pozisyondayken gidip ölüyordum bu tip ufak tüyolar çok işe yarıyor neredeyse 3 4 aydır kullanıyorum daha 1 kere bile ban yemedim bunun yanı sıra para ile boost para ile hesap kasıp sattıklarımda çok oldu duo solo kasıp satıyorum ve bu sayede de biraz da olsa faturaların parasını falan çıkartma şansım oluyor
senin hile priv adı altında github toplanmıs kodlar olmasın 1 haftadan az süre dayanmasınn imkanı yokbu kadar süre kullanmam bence mucize xd hile private değil çünkü. private hileler bile legit oynadığın zaman 1 haftadan daha az sürede ban yediriyor(tecrübe ettim)
Hile satıcıları genelde UC'deki sourceları alıp EFI driver atıp kullanıyor. Ya da Hyper-V açtırıp Page-guard bypasslıyor v.s v.s. Gerçek private hileler slotlu ve biraz tuzlu olur zaten.senin hile priv adı altında github toplanmıs kodlar olmasın 1 haftadan az süre dayanmasınn imkanı yok
farkındayımHile satıcıları genelde UC'deki sourceları alıp EFI driver atıp kullanıyor. Ya da Hyper-V açtırıp Page-guard bypasslıyor v.s v.s. Gerçek private hileler slotlu ve biraz tuzlu olur zaten.
Buyur,hilenin kullanış videosu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?