Uzman Üye
discord gg/teffware güvenilirlik mevcuttur gelebilirsiniz.Banada lazım
discord gg/teffware güvenilirlik mevcuttur gelebilirsiniz.Banada lazım
Kanka bu rakamlar artık hayal oldu pubg bile 700 800 valorant aylıkları 1000den fazla. İlla istiyorum diyorsan özelden mesaj at sitesini vereyim.Şimdi biri çıkıp dicek ki her hile ban yediriyor. 600 700tl civarında ben de ban yedirmeyen hile arıyorum. Bilen, satan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
Legit oynayarak ama her el mvp olup 25 üstü vurarak sitenin beleş hilesinde 80-100 maçtır ban yemedim.
evet riski varreis her türlü ban yersin ben cok satın aldımda boş
Kullandıysan ya da arkadasından falan biliyorsan bayağı kullanıp ban yemeyen atsan güzel olur. Legit oynarım ban yemek istemiyorum. Normal peekim zaten immo3 300kp. İleride satın alırımKanka bu rakamlar artık hayal oldu pubg bile 700 800 valorant aylıkları 1000den fazla. İlla istiyorum diyorsan özelden mesaj at sitesini vereyim.
dm atıyorum bana da gönderirseniz sevinirimKanka bu rakamlar artık hayal oldu pubg bile 700 800 valorant aylıkları 1000den fazla. İlla istiyorum diyorsan özelden mesaj at sitesini vereyim.
hangisi radarmı ?Sitenin kendi hilesi var legit oynarsan ban yemezsin. Etrafımda oynayanlar var uzun süre kullandı ban yemedi.
Dword Private Hack kullanıyorlardı. Ben ikisini de kullanmadım.hangisi radarmı ?