Uzman Üye
Merhaba valoranta hile gelicek mi ? Valorant hack bölümü açılmış ama bilemedim
İnternette bir kaç hile gördüm fakat indirmeye yemedi açıkçası fidye yazılımı olabileceğini düşünüyorum acaba varmı şuanDur , bi oyun cıksın![]()
Riot istediği kadar desin ya lolde de yapılmayacaktı fakat ddoslar ömrümüzü yedi şuanda script var zaten sitedeValorantta hile yapılmayacak diye duydum en başta öyle demişti riot
Bilmiyorum oyun çıkarken hilesi yapılamayan oyun demişlerdi yanlışımda olabilir ben öyle hatırlıyorumRiot istediği kadar desin ya lolde de yapılmayacaktı fakat ddoslar ömrümüzü yedi şuanda script var zaten sitede![]()
link atmak yasak mı ? ona göre bir link atıcam.Bilmiyorum oyun çıkarken hilesi yapılamayan oyun demişlerdi yanlışımda olabilir ben öyle hatırlıyorum
onu hiç bilmiyorum ama 2 oyunumu gelen adamlar 35 40 vurup duruyor ses vermediğim halde birden tek yiyorum olma olasılığı var mı acaba şuan birisi canlı yayında açmış ban yemiş izleyen bir rioter tarafından mı yoksa anti cheat sisteminden mi onu da bilmiyoruzanti ban sistemi yüksek diye biliyorum
key aldım kanka 5 gün izledim en sonunda aldımvalaront key aldın bide hilesinimi soruyorsun hmen gelmez oyun kapalı betada![]()
Öyle der tabiiValorantta hile yapılmayacak diye duydum en başta öyle demişti riot
ya adam çok iyidir. yada hile. ama ses vermediysen muhtemelen hiledir. bir şekilde çıkarmışlardır hilesinionu hiç bilmiyorum ama 2 oyunumu gelen adamlar 35 40 vurup duruyor ses vermediğim halde birden tek yiyorum olma olasılığı var mı acaba şuan birisi canlı yayında açmış ban yemiş izleyen bir rioter tarafından mı yoksa anti cheat sisteminden mi onu da bilmiyoruz