Valorant Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kullanma bence ben kullanmadan ban yedim :D kullansam ne yapacaklar allah bilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Knk ben banlandım hiç tavsiye etmiyorum yeni hesap falan açıp kurtulamıyorsun

Üye
5 HİZMET YILI
Bence Valorant ta açmamalısın Valorant bu konuda taviz vermıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Valorant hile sistemine şuan en çok önem veren oyunlardan biri tavsiyem kesinlikle ücretsiz hile açmamanız ve paralı hile ile riske girmemenizdir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka hile var ama. Paralı 50 60 tl mesela free indirirsen anında ban yiyosun hileyi açamadan. Valorant Zaten İP Veya Hesap ban'ı atmıyor ban yediğin pc'de bir daha oynayamıyosun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka şuan valorant ban yemeyen hile yok sanırım piyasada çoğuda trojenli zaten biraz daha bekleyebilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
Well , there is one costing 100$ / month ( maybe you know what m talking about ) , which is undetected since a long time , but i personally prefer not using it as no matter what , every cheat would be detected some or the other day due to its really good anticheat , you can still enjoying cheating for a short time tho xD

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Valorant da hile var ancak ban yemeyen hileler yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
biraz bekle belki bi kaç ay sonra ban atmayan hileler cracklenir şuanda tehlikeli

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
HWİD ban yiyebilirsin hille kullancaksan dikkat et gerçi HWİD banda 3 ay oluyor 3 ay o pcden daha valorant oynayamazsın fakat 3 ay sonra kalkar sorun çözülür ha riski alırım diyorsan benim uzun süredir kullandığım hilenin linkini atiyim

https://memoryhackers.org/konular/valorant-ahk-script.142494/

Hileyi her kullanacağın zaman kullanmadan önce yani hileyi açmadan önce bu konuya git ve yeşil renkte UNDEDECTED yazıyorsa kullanabilirsin fakat kırmızı yazıyla yazıyorsa dedected diye sakın kullanma.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Private hileler var oyunun betasından beri undetected olan 2-3 tane programlar undetected kullanırken ne kadar aktif kullandığına bağlı olarak ban yiyorsun eğer üst üste 100 rapor alırsan 1 haftada hile olmasan bile ban yersin öte yandan bilgisayarda cheat engine varsa bile vanguard sebepsiz yere banlayabilir kara listeye ekleyebilir seni haftalığı 30-80 dolara değişen hilelere bir göz gezdir google'da ara bulursun valorant private cheats şeklinde oradan sor ban risklerini falan ücretsiz soruyorsan sorma çünkü yok öyle bişey. olduğunda da yaklaşık 2 oyun sonra ban yiyors

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorantta ban kaldırma varmı bilen varsa yazabilirmi bana ona göre hile kullancam bende

Üye
5 HİZMET YILI
Hiç arkadaş tanımıyorum ama umarım bulabilirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I wouldnt hack on valorant it isnt safe
Post automatically merged:

Iwouldnt cheat on valorant

Üye
5 HİZMET YILI
nao recomendo usar cheat no valorant, tem um bom anti-cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...