valorant hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileyi ben kullanamadım anitcheati kapatıyorum hile açılıyor ama valorant açılmıyor niye ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sitedeki private ve radar gayet iyi çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en pahalı hile bile ban yediriyor sadece oynayış tarzına baglı knk beli etmeden oynaman lazım o zamanda da açma daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
en pahalı hile bile ban yediriyor sadece oynayış tarzına baglı knk beli etmeden oynaman lazım o zamanda da açma daha iyi
olay vanguard tarafından algılanmaması zaten rapor ederlerse hile kullanmıyosan bile yersin farklı kişiden gelen rapor sayısına göre ban yiyorsun, oyun içi oynayışını incelemiyor riot çalışanları

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
asla ban yemeyen hile yoktur bütün hileler ban atar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kk valorant da öyle birşey imkansız gibi belli etmezsen paralı hielyle ban yemezsin ama mevlaan açıpda giripde ban yemem lüksn yok ne kadar para ödersen öde anca riotun sahibine para vericen oda banlamyıcak felan anca öyle oda saçma bi yol

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
profesyonel bir hacker tarafından yazılan bir hile kimseyi kolay kolay ban yedirmez ve legit oynamakta sana kalmış bir şey 2 senedir hileyle oynuyorum halen daha ban yemedim abartılı belli etmiyorum normalde karşılaşsak benim hile olduğumu anlayamazsın bile çünkü çıkmadan sıkma vb yapmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
profesyonel bir hacker tarafından yazılan bir hile kimseyi kolay kolay ban yedirmez ve legit oynamakta sana kalmış bir şey 2 senedir hileyle oynuyorum halen daha ban yemedim abartılı belli etmiyorum normalde karşılaşsak benim hile olduğumu anlayamazsın bile çünkü çıkmadan sıkma vb yapmıyorum.
özelden yazar mısın reis sitesini veya dcsini private se bile parası neyse veririm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
öyle bir hile oldugunu sanmıyorum sadece sitedikelrle safe oynarsan uzun süre yemezsin

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sitedeki private olan ban yedirmiyor belli etmediğin sürece zaten aim yok sadece wall ve radar var
private hileyi kullandıktan 1 ay sonra hwdi ban yedim dostum
Post automatically merged:

sitedeki private hileden mi bahsediyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...