dc atar mısın özeldenkendi yaptığım hile usta sadece trigger kullanıyorum aim kaydırma vs vs yok 5 aydır ben ve kullanan arkadaşlarım ban yemedi
olay vanguard tarafından algılanmaması zaten rapor ederlerse hile kullanmıyosan bile yersin farklı kişiden gelen rapor sayısına göre ban yiyorsun, oyun içi oynayışını incelemiyor riot çalışanlarıen pahalı hile bile ban yediriyor sadece oynayış tarzına baglı knk beli etmeden oynaman lazım o zamanda da açma daha iyi
özelden yazar mısın reis sitesini veya dcsini private se bile parası neyse veririmprofesyonel bir hacker tarafından yazılan bir hile kimseyi kolay kolay ban yedirmez ve legit oynamakta sana kalmış bir şey 2 senedir hileyle oynuyorum halen daha ban yemedim abartılı belli etmiyorum normalde karşılaşsak benim hile olduğumu anlayamazsın bile çünkü çıkmadan sıkma vb yapmıyorum.
private hileyi kullandıktan 1 ay sonra hwdi ban yedim dostumsitedeki private olan ban yedirmiyor belli etmediğin sürece zaten aim yok sadece wall ve radar var
sitedeki private hileden mi bahsediyorsunprofesyonel bir hacker tarafından yazılan bir hile kimseyi kolay kolay ban yedirmez ve legit oynamakta sana kalmış bir şey 2 senedir hileyle oynuyorum halen daha ban yemedim abartılı belli etmiyorum normalde karşılaşsak benim hile olduğumu anlayamazsın bile çünkü çıkmadan sıkma vb yapmıyorum.
nerden alcaz ou kralsitedeki private olan ban yedirmiyor belli etmediğin sürece zaten aim yok sadece wall ve radar var