Valorant ta hile açma da. anakartını çökertiyorlar. Kullanıcı sözleşmesinde var. Aman dikkat kardeş
13 Haz 2020 #21 freekatil F Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 35 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 37 6 HİZMET YILI Valorant ta hile açma da. anakartını çökertiyorlar. Kullanıcı sözleşmesinde var. Aman dikkat kardeş
13 Haz 2020 #22 DreamDance D Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 203 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Hocam bu hatayı bende aldım oyundan atıyordu hileci tespit edildi diyip oysaki yeni ssd ve format yapmıştım bugün ban yedim
Hocam bu hatayı bende aldım oyundan atıyordu hileci tespit edildi diyip oysaki yeni ssd ve format yapmıştım bugün ban yedim
20 Haz 2020 #23 SonKelBukucu S Bana kimse değil sen lazımsın Uzman Üye Katılım 24 Mar 2017 Mesajlar 287 Tepki puanı 11 Yaş 20 9 HİZMET YILI nfr0234' Alıntı: hwid ban yiyen arkadaşlarım sizdede artık oyun oynatmamaya basladımı bende oyle oldu sureklı oyun bozuluyor... Genişletmek için tıklayın ... Nasıl bilgisayarla alakalıda o bozulma kanka ??
nfr0234' Alıntı: hwid ban yiyen arkadaşlarım sizdede artık oyun oynatmamaya basladımı bende oyle oldu sureklı oyun bozuluyor... Genişletmek için tıklayın ... Nasıl bilgisayarla alakalıda o bozulma kanka ??