yoo farketmez ban yemiyorsan 2-3 oyunda benim için sorun yok. discord ekle girelim merak ettim nasıl bir şey var sende gel ya girk sıkılıyorum tek girmekten zaten birde sen ban yersen bende yiyor muyum? onu biliyor musunnTriggerbot kullanıyorum, rankımız aynı fakat senin tercihin sitedeki private hile kullanan bir şahıs galiba.
Merak etme sen yemezsin de kullandığım bot ahk gibi dt programlardan değil, her ne kadar cr*ck kullansam da rage oynamadığın sürece ban atmıyor, oynayalım tabi kral fakat yarın 12 de dersim var, saat 3 gibi müsait olursan girelim, sonrası full boşumyoo farketmez ban yemiyorsan 2-3 oyunda benim için sorun yok. discord ekle girelim merak ettim nasıl bir şey var sende gel ya girk sıkılıyorum tek girmekten zaten birde sen ban yersen bende yiyor muyum? onu biliyor musunn
tamam sen dc ekle knk yarın bende zaten akşama doğru oyunda olurum muhtemelen.Merak etme sen yemezsin de kullandığım bot ahk gibi dt programlardan değil, her ne kadar cr*ck kullansam da rage oynamadığın sürece ban atmıyor, oynayalım tabi kral fakat yarın 12 de dersim var, saat 3 gibi müsait olursan girelim, sonrası full boşum
knk nerdesin la ? eklesene beni gece girekMerak etme sen yemezsin de kullandığım bot ahk gibi dt programlardan değil, her ne kadar cr*ck kullansam da rage oynamadığın sürece ban atmıyor, oynayalım tabi kral fakat yarın 12 de dersim var, saat 3 gibi müsait olursan girelim, sonrası full boşum
yada sen ver dc ben ekleyim knkMerak etme sen yemezsin de kullandığım bot ahk gibi dt programlardan değil, her ne kadar cr*ck kullansam da rage oynamadığın sürece ban atmıyor, oynayalım tabi kral fakat yarın 12 de dersim var, saat 3 gibi müsait olursan girelim, sonrası full boşum
sende ki hile paralı mı knk? Rank nedirlastsmile ekle
hocam dc den isdek atım kabul et oynarızDC : jaya #1793
İmmortal 2 Rank
hocam dc istek attım ama bekliyorum dönüşDC : jaya #1793
İmmortal 2 Rank
tamamdır reishocam dc istek attım ama bekliyorum dönüş
hocam bekliyorum bu arada daha sende hile kulanıyrmusun?tamamdır reis
mo'fuckin' joke#9369 ekle kanka parali hileyle oynuyorum oynarizknk nerdesin la ? eklesene beni gece girek
Post automatically merged:
yada sen ver dc ben ekleyim knk
sende ki hile paralı mı knk? Rank nedir
Aslında saat 8 gibi oyun başına oturdum da mesajını görmemişim, triggerbota da güncelleme gelmiş daha yeni açıldı da sen bulmuşun yolunu kral, senden özür dileyerek iyi oyunlar diliyorum, kusuruma bakma.tamamdır reis
neden knk? ara sıra aktifken 1-2 maç atacağız alt tarafı bende öyle günde 10 maç atmıyorum korkma yani valla bende soloyum sürekli zaten ekle sen yine de oyunda denk geldikçe gireriz. Rahvin #KaN oyun nickim.Aslında saat 8 gibi oyun başına oturdum da mesajını görmemişim, triggerbota da güncelleme gelmiş daha yeni açıldı da sen bulmuşun yolunu kral, senden özür dileyerek iyi oyunlar diliyorum, kusuruma bakma.
ben kullanmıyorum kralllhocam bekliyorum bu arada daha sende hile kulanıyrmusun?
Korkmamı gerektirecek bir durum yok ki .d, ekledim.neden knk? ara sıra aktifken 1-2 maç atacağız alt tarafı bende öyle günde 10 maç atmıyorum korkma yani valla bende soloyum sürekli zaten ekle sen yine de oyunda denk geldikçe gireriz. Rahvin #KaN oyun nickim.
ben kullanmıyorum kralll
Kullandığınız hilenin adi nedir acaba?Merak etme sen yemezsin de kullandığım bot ahk gibi dt programlardan değil, her ne kadar cr*ck kullansam da rage oynamadığın sürece ban atmıyor, oynayalım tabi kral fakat yarın 12 de dersim var, saat 3 gibi müsait olursan girelim, sonrası full boşum
Forumda başka site veya hile ismi veremiyoruz maalesef.Kullandığınız hilenin adi nedir acaba?