Valorant hileli takım arkadaşı arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kullandığım amatör bir kek var mor renklere odaklanan bir şekilde çalışıyor. Fakat karşı taraf pek anlamasa da izleyen takım arkadaşları fark edip report ediyor. Bunun önüne geçmek için takım arkadaşı arıyorum şu an 1 arkadaş var ama şöyle en az 3-4 kişi olsak report ihtimalini en aza çekeriz. Rankım gold 2, ana hesapta plat 1'dim. İlgilenen varsa MeinWein#4200 discord adresim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aylarca oynadım bu oyunu. O kadar çok hile geldi ki plattan yukarı çıkamadık takım olarak bile. 1-2 aydır girmiyordum ve hile bulmayı kafama koymuştum. Ben böyle zevk alıyorum artık. O kadar kanser oldum düşün yani.
Bu forumda birisi Valorant oynamamak için nedenler diye yazmıştı oradaki nedenler aynen doğru ve bu yüzden biraz da ben hileyle rank atlamak istedim.

Valorantta mı çok hile geliyor :D dostum şu anda valorant hilesi satan site yok denilecek kadar az çok çok az toplasan 5 tane site anca vardır onlar da dolar bazında sattığı için 1 günlük hile bile 70 80 liraya denk geliyor ücretsiz hile zaten yok eu da oynuyorsan denk gelebilirsin hileye bize göre pahalı ama onlara göre ucuz ancak tr de kimse kolay kolay bu kadar para vermez yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
keşke bir ekran görüntüsü bıraksaydın hilenin daha net cevaplar alırdın yada ufak videosunu ama bende belli etmeden aylarca kullanmıştım 1 vs 1 lerde belli olur genelde ama oyun başındayken kimse bişe anlamıyor bende full raş oynuyordum hani kimse ölüpde beni izlemesin alabildigimi alıyım gerisini takımım öldürsün diye böyle kısa bir bilgi veriyim yaparsan genelde hile oldugunu anlamaz kimse

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben de plat2 de stuck kaldım kanka trigger kullanıyorum hala boş yer varsa gelebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
keşke bir ekran görüntüsü bıraksaydın hilenin daha net cevaplar alırdın yada ufak videosunu ama bende belli etmeden aylarca kullanmıştım 1 vs 1 lerde belli olur genelde ama oyun başındayken kimse bişe anlamıyor bende full raş oynuyordum hani kimse ölüpde beni izlemesin alabildigimi alıyım gerisini takımım öldürsün diye böyle kısa bir bilgi veriyim yaparsan genelde hile oldugunu anlamaz kimse
Aynen ben de genelde bu şekilde oynamaya çalışıyorum oyunu. Sona kalınca çünkü eğer oynarsan izleyen takım arkadaşların anlıyor. Ama böyle korkarak oynamaktansa 5 kişi takım halinde girersen sorun çözülür aslında.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka legit oynmaz bu aralar direk rageoynanması lazım ekle istersen ıcarry 5465

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...