Valorant hileli takım arkadaşı arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi şuan forumda Süper Üye+'lara paylaşılan Valorant hilesi veya herhangi bir hile ile beni boostlayacak arkadaş arıyorum şimdiden kendisine teşekkürler :) (Eski sezon Bronz 3 şuan unranked)

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka ban atıyor ban atmasa gelirim Daha ilk maçtan atıyor sabah 2-3 maç atınca ban atıyordu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Paylaşılan hile bi kullanıcı tarafından paylaşılmış kanka süper üye şartı falan yok ki? mh loaderda bile değil direkt linkini atmış arkadaş.

edit: konudaki bi arkadaşın yorumuna baktım key olayı falan varmış galiba indirmemiştim sonrasında öğrendim :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
anakartının kodunu değiştiren bir yazılım free bulabiliyorsan araştır bulanlar var ama sağlam olsun diyorsan en az 40 50 doları gözden cıkarcan o da 3 hakkın var sınırsız değil
Post automatically merged:

Kanka boostlayabilir misin beni ranked da
işten geldim aşırı yorgunum mt2 de charı botra koydum özelden isim tagını yazarsan yarın gireriz

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
anakartının kodunu değiştiren bir yazılım free bulabiliyorsan araştır bulanlar var ama sağlam olsun diyorsan en az 40 50 doları gözden cıkarcan o da 3 hakkın var sınırsız değil
Post automatically merged:

işten geldim aşırı yorgunum mt2 de charı botra koydum özelden isim tagını yazarsan yarın gireriz
Discord Adobe Flash Player#7573

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Varsa öyle arkdaş banada bir el atıversin yaw

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Para ile satın aldığım hile direk Hwid ban yedirdi ve sınırsız olduğunu öğrendim.
Siz nasıl banlanmadan kullanıyorsunuz aklım almış değil.

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Elinde fazla bronz hesap varsa boostlarım. Bende hesap yok. Varsa sende iletişim: Jyze#9534

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum bence Valorant da yüksek elolara çıkmak istiyorsan oyunu kendin öğrenip kendi rankını kendin yükseltmelisin elo boost ile bir yere gelemezsin, gelsen bile hesabın ban yiyebilir. (Hile kullanan birisiyler oyun oynadığın için)

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum bence Valorant da yüksek elolara çıkmak istiyorsan oyunu kendin öğrenip kendi rankını kendin yükseltmelisin elo boost ile bir yere gelemezsin, gelsen bile hesabın ban yiyebilir. (Hile kullanan birisiyler oyun oynadığın için)
Dostum bence kendin kas valorantta yüksek eloda öbür türlü hiç bir şey yapamazsın
Dün ranked girdim ve rankım Bronz 3, normalde de Gümüş ve altınlarla oynuyorum ranked girdiğimde çıldırtmayacak bir elo arıyorum zor gibi fakat bronz çöplüğü yerine altın rank'ı daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben zaten maçlarda genellikle MVP olan birisi olduğum için çıksam pek zorlanacağımı da düşünmüyorum arkadaşlarıma sorduğumda pre'siz girdiğin için dediler o yüzden bende buraya yazayım dedim :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dün ranked girdim ve rankım Bronz 3, normalde de Gümüş ve altınlarla oynuyorum ranked girdiğimde çıldırtmayacak bir elo arıyorum zor gibi fakat bronz çöplüğü yerine altın rank'ı daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben zaten maçlarda genellikle MVP olan birisi olduğum için çıksam pek zorlanacağımı da düşünmüyorum arkadaşlarıma sorduğumda pre'siz girdiğin için dediler o yüzden bende buraya yazayım dedim :)
Bu arada haklısın bu konuda bende aynı şekilde o yüzden bende platım altın ol hepimiz pre girelim

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dediğine göre bilekte varmış sende daha ne boostlatıyon kendini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...