Süper Üye
banı hwid mi atıyor benim salak kardeşim yedirdi bugün banı açmaya çalılşıyorum 2 saatir yardımcı olabilir misinKanka ban atıyor ban atmasa gelirim Daha ilk maçtan atıyor sabah 2-3 maç atınca ban atıyordu
spoofer kullanman lazımbanı hwid mi atıyor benim salak kardeşim yedirdi bugün banı açmaya çalılşıyorum 2 saatir yardımcı olabilir misin
ben hangar valo kullanıyorum 3 ay oldu hala ban yokDiscord Adobe Flash Player#7573
Kanka boostlayabilir misin beni ranked daspoofer kullanman lazım
Post automatically merged:
ben hangar valo kullanıyorum 3 ay oldu hala ban yok
anakartının kodunu değiştiren bir yazılım free bulabiliyorsan araştır bulanlar var ama sağlam olsun diyorsan en az 40 50 doları gözden cıkarcan o da 3 hakkın var sınırsız değilspoofer nedir
işten geldim aşırı yorgunum mt2 de charı botra koydum özelden isim tagını yazarsan yarın girerizKanka boostlayabilir misin beni ranked da
Discord Adobe Flash Player#7573anakartının kodunu değiştiren bir yazılım free bulabiliyorsan araştır bulanlar var ama sağlam olsun diyorsan en az 40 50 doları gözden cıkarcan o da 3 hakkın var sınırsız değil
işten geldim aşırı yorgunum mt2 de charı botra koydum özelden isim tagını yazarsan yarın gireriz
kaç gün yediğinii ticket atarak öğren bi arkadaş ana kart id değiştirme falan demiş sakın öyle şeylerle uğraşma banının açılmasını beklebanı hwid mi atıyor benim salak kardeşim yedirdi bugün banı açmaya çalılşıyorum 2 saatir yardımcı olabilir misin
bende onun 7 günlüğünü almıştım bayağı oldu alalı ama o biraz belli ediyordu adamlar anlıyorduspoofer kullanman lazım
ben hangar valo kullanıyorum 3 ay oldu hala ban yok
Dostum bence kendin kas valorantta yüksek eloda öbür türlü hiç bir şey yapamazsınKanka boostlayabilir misin beni ranked da
Dostum bence Valorant da yüksek elolara çıkmak istiyorsan oyunu kendin öğrenip kendi rankını kendin yükseltmelisin elo boost ile bir yere gelemezsin, gelsen bile hesabın ban yiyebilir. (Hile kullanan birisiyler oyun oynadığın için)
Dün ranked girdim ve rankım Bronz 3, normalde de Gümüş ve altınlarla oynuyorum ranked girdiğimde çıldırtmayacak bir elo arıyorum zor gibi fakat bronz çöplüğü yerine altın rank'ı daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben zaten maçlarda genellikle MVP olan birisi olduğum için çıksam pek zorlanacağımı da düşünmüyorum arkadaşlarıma sorduğumda pre'siz girdiğin için dediler o yüzden bende buraya yazayım dedimDostum bence kendin kas valorantta yüksek eloda öbür türlü hiç bir şey yapamazsın
Bu arada haklısın bu konuda bende aynı şekilde o yüzden bende platım altın ol hepimiz pre girelimDün ranked girdim ve rankım Bronz 3, normalde de Gümüş ve altınlarla oynuyorum ranked girdiğimde çıldırtmayacak bir elo arıyorum zor gibi fakat bronz çöplüğü yerine altın rank'ı daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben zaten maçlarda genellikle MVP olan birisi olduğum için çıksam pek zorlanacağımı da düşünmüyorum arkadaşlarıma sorduğumda pre'siz girdiğin için dediler o yüzden bende buraya yazayım dedim
Dediğine göre bilekte varmış sende daha ne boostlatıyon kendiniDün ranked girdim ve rankım Bronz 3, normalde de Gümüş ve altınlarla oynuyorum ranked girdiğimde çıldırtmayacak bir elo arıyorum zor gibi fakat bronz çöplüğü yerine altın rank'ı daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben zaten maçlarda genellikle MVP olan birisi olduğum için çıksam pek zorlanacağımı da düşünmüyorum arkadaşlarıma sorduğumda pre'siz girdiğin için dediler o yüzden bende buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?