600 yoruma ulaşırsan olur kardeşim faydalı yorumlar yapman lazım yanlızsüper üyeliğimiz olsada oynasaydık .d
1 ay önce foruma aktif şekilde katılım sağladım hesabımda 0 yorum mevcuttu. Fazla uyarı almadan, spam mesaj yapmadan 1,5 hafta içinde ulaştım.Kaç gündür uğraşıyorsunuzYorum için
![]()
Zaten fazla flood yapmaya ve spam atmaya gerek yok1 ay önce foruma aktif şekilde katılım sağladım hesabımda 0 yorum mevcuttu. Fazla uyarı almadan, spam mesaj yapmadan 1,5 hafta içinde ulaştım.
3 gün oldu ama saglam bypass ım var kolay kolay ban yememDostum ne yaptın da öyle oldu ki bende hile kullanırsam ip den ban yerim diye korkuyorum
Post automatically merged:
Kanka sen hileyi ne zamandan beri kullanıyorsun
Hangi spooferi kullanıyorsun?hwid i format ile çözdüm şimdi çok güvenli giriyorum oyuna. banlanmam kolay kolay ban atarlarsa da sorun yok xd
oyundan ekleşsek ordan konuşsak uyar mı ?dc kullanmıyorum ts kullanıyorum uyarsa oynıyalım
dia1 den düşmeyim hileler yüzünden bende başlayacağım sanırımBende normal rankım plat olmasına rağmen düşünüyorum ne yazık ki. Çünkü oyunda gerçekten çok fazla hile var. Her 10 oyunumdan 7sinde hile var artık gerçekten sıkıldım. Onlar kullanıyorsa bende kullanırım yapacak bir şey yok..
hileden ip ban değil hwid ban yiyorsun ben internet kafede kullandım sadece açtıgım masa yedi.hileden IP ban yiyen var mı
inşallah kanka ama biraz zor yasüper üye olunca ordayım
her 10 oyunda 11 hile geliyor diadan düştümdia1 den düşmeyim hileler yüzünden bende başlayacağım sanırım
o kadar değildi de ıkcvöxoçher 10 oyunda 11 hile geliyor diadan düştüm