Valorant Dword Radar Hack Windows 10 21H2 ye kadar desteklemektedir. Kullandığın sürüm bu hileyi desteklemiyor. Dilersen bu link üzerinden destek alarak Windows 10 21h2 sürümüne geri dönebilirsin.evet kanka onu kullanıyorum
Win + R yapıp winver yazıp çalıştırıp 22h2 mi kullandığına bakabilir misin?win10 kanka
Valorant Dword Radar Hack Windows 10 21H2 ye kadar desteklemektedir. Kullandığın sürüm bu hileyi desteklemiyor. Dilersen bu link üzerinden destek alarak Windows 10 21h2 sürümüne geri dönebilirsin.evet kanka onu kullanıyorum
Valorant Dword Private hilesinde senin kullandığın sürümü destekliyor. Ama o hileyi kullanabilmek için şuan üyeliğin yetersiz. Dilersen 150 yorum ve 5 günlük kayıt süresini doldurduktan sonra kullanım sağlayabilirsin. Uzman üye olman gerekiyor.ikisidemi o dedigini şey yapıyor kanka
tamam kanka o yorum işini hallediyim ozaman ben o daha iyi çünkü diğerini yapmaya kalkarsam işin içinden cıkamamValorant Dword Private hilesinde senin kullandığın sürümü destekliyor. Ama o hileyi kullanabilmek için şuan üyeliğin yetersiz. Dilersen 150 yorum ve 5 günlük kayıt süresini doldurduktan sonra kullanım sağlayabilirsin. Uzman üye olman gerekiyor.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/