Hile güncel 2.3 maça ban atiyordün guncelleme gelmis hile calismamis galiba bende yeji onayli uye oldum deneyemedim korktum ban yerim diye hile calisiyormu bilen varsa yazabilirmi
tamam hocam sağolŞuan güncel olan ban attirmayan ultra üyeler kullaniyor diğer onayli üye olan dt hocam 3 elden sonra hwid yiyebilirsin dikkat et![]()
neden böyleki hileyi direk tepitmi ediyor ben hani repten ban yiyoruz diye biliyorumŞuan güncel olan ban attirmayan ultra üyeler kullaniyor diğer onayli üye olan dt hocam 3 elden sonra hwid yiyebilirsin dikkat et![]()
ciddenmihile çalışıyor ama 2-3 maça ban yersin kullanmanı önermem
inanmıyorsan kendin deneyip öğrenebilirsintamam hocam sağol
Post automatically merged:
neden böyleki hileyi direk tepitmi ediyor ben hani repten ban yiyoruz diye biliyorum
Post automatically merged:
ciddenmi
inş yemem hocam ama bence çok garip rage oynamassam bence sıkıntı olmaz olmadı cs geçerim artıkinanmıyorsan kendin deneyip öğrenebilirsin![]()
Valla bi onaylı üye olabilsem kontrol sagliycamda en hii onaylı üye nasıl olurumdün guncelleme gelmis hile calismamis galiba bende yeji onayli uye oldum deneyemedim korktum ban yerim diye hile calisiyormu bilen varsa yazabilirmi
evet bende önermemhile çalışıyor ama 2-3 maça ban yersin kullanmanı önermem
Banlı hile niye paylasıyolar ozamanevet bende önermem