Onaylı Üye
Beyler Valorant hilesi harddisk ban veya IP ban gibi şeyler atıyor mu?
Moderatörün son düzenlenenleri:
cihaz banı yiceksek bosver reis hiç kullanmayayımLegit oynarsan ban yemezsin, rage oynarsan büyük ihtimalle kalıcı cihaz banı yiyebilirsin
teşekkürlerHer hile ban atıyor bir gün mutlaka önemli olan 2 şey: Oyunun hileyi ne zaman tespit edeceği ve senin hileyi ne kadar belli etmeden kullandığındır![]()
atıyor knkm bana attı şimdi harddisk deyiştirmek zorundayım bi çözümüdeyokbeyler valorant hilesi harddisk ban veya ip ban gibi şeyler atıyormu ?
yok knk sadece hesap gitmiyom hem hesap gi,diyor hemde oyun pc ye ban atıyor bir daha oyuna giremiyosun o pcyleip ban hiç yemedim sadece hesap gidiyor
Belli etmezsen uzun süre kullanırsınBeyler Valorant hilesi harddisk ban veya IP ban gibi şeyler atıyor mu?
harddisk degişince gitmicek arkadaşımatıyor knkm bana attı şimdi harddisk deyiştirmek zorundayım bi çözümüdeyok
3 ay bekleyince ne oluyorki ?harddisk degişince gitmicek arkadaşımdonanım banı herhangi bir donanımına atılmış olabilir en mantıklısı 3 ay beklemek
knk 1 sene dir bekliyom gene geçmedi senin bildiğin bi çöözümü varönmı bunuharddisk degişince gitmicek arkadaşımdonanım banı herhangi bir donanımına atılmış olabilir en mantıklısı 3 ay beklemek