Valorant hilesi için istenilen üyelik fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tamamen şahsi düşüncem. Abi sizce de Valorant hilesi için 600 mesaj zorunluluğu fazla değil mi? Bence 1-2 yıllık üyelerin kullanması daha mantıklı olurdu. Ayrıca boş yere mesaj kasanların önüne geçilebilirdi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hacı şöyle bişey var 1-2 yıl forumda olup da 1 mesaj atmayan da var 1 aydır forumda olup 1000 mesaj olan da, o ikisini neden aynı kefeye koyalım ki. Hem şöyle bişey de var o üyelik sınırı düşerse valo gibi bir oyunda hile hayatta kalır mı sence

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sanırım Valorant hilesini kullanabilmek için Süper Üye olmak gerekiyor. Yani evet, kullanabilecek bir üyeliği olmayanların isyan etmesi gayet normal. Ben 2018 yılından beri buradayım, amacım hiç bir zaman mesaj kasmak olmadı fakat durum böyle olunca, insanlar mesaj kasmak için boş boş mesaj atmayı, saçmalamayı görev ediniyorlar. Çünkü sistem onları buna zorluyor, kızmamak lazım. Bunun yerine alternatifler üretilebilir, mesela bir konuda; "3-5 yıl üyeliği olanların, bu gibi hileleri kullanmak için 500-1000 mesaj atmasına gerek kalmadan kullanmasına izin verilebilir" falan denmişti, bana mantıklı geldi açıkçası. Ben bu oyunu oynamıyorum ancak denemeyi isterdim, bunun için bir hayli mesaj atmak gerekiyor, bir kaç yıl sonra eğer ölmezde yaşarsak denerim herhalde.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...