Valorant hilesi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yakında Valorant hilesini kullanmaya başlayabileceğim. Gereksinimleri yerine getirmeme az kaldı. Önerisi tavsiyesi olan var mı? Kullanırken bunu yap bunu yapma diye.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
rez aynı şekilde bende merak ediyorum hocam bir kişi vanguardı pasif hale getirmek gerekiyor falan demişti onlar nasıl oluyor merak içindeyim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kimse bir şey yazmamış hileyi kullanan kişinin sayısı çok az olduğundan mı acaba

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben başka bir valorant hilesi kullanmıştım. Köşeleri tutarken ya da birinin gelmesini beklerken prefire yapmadığın sürece, ya da çok alakasız yerlerde rakibini beklemediğin sürece bir sorun olmaz. Duvar-kapı arkası sıkarsan veya anlamsız yerlerde infoları yokken adamları öldürmeye çalışırsan banlanırsın. Ve valorant hwid ban attığı için 3 ayına yazık olur, legit kullanmaya çalış bir sorun olmaz.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hile açık bile değil hangi hileyi kullanmayı planlıyorsunuz acaba? :D 4 ay gibi bir süre verildi pek de yakın sayılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Öncelikle yorum sayısına ulaşsan bile şuan hileyi kullanabilecek durumda değiliz hiç birimiz (Kurucular test ediyor). Onun dışında bir gün tekrar açıldığında size tavsiyem, konuda da belirtildiği üzere tek hesap üzerinden oynamayın, Türkiye lokasyonda oynamayın ve hara güre belli etmeyin.

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Açılmasına daha baya bı sure var dostum yakin olduğunu sanmiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Valorantta anakart ban olayı var iyice inceledikten sonra kullanmaya başlamanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...