Dostum onu pasif yapınca oyuna giremiyoruz bence sıkmıştır o kişirez aynı şekilde bende merak ediyorum hocam bir kişi vanguardı pasif hale getirmek gerekiyor falan demişti onlar nasıl oluyor merak içindeyim
aynı şekilde bende öyle düşündüm ve yardımcı olan nerdeyse kimse yok gibi bir şeyDostum onu pasif yapınca oyuna giremiyoruz bence sıkmıştır o kişi![]()
kanka ayıptır sorması sen nasıl tavsiye ediyorsun hileyi kullanmak için super üye olmak lazım ?BEN TAVSİYE EDİYORUM KANKSS
hile açık gözüküyor amaHile açık bile değil hangi hileyi kullanmayı planlıyorsunuz acaba?4 ay gibi bir süre verildi pek de yakın sayılmaz.
nasıl yani hocam açıklar mısınValorant hilesi varmı ki ? Dword un var oda kurucu sadace
Valorant hilesi test aşamasında kankam hile açık değil maalesefhile açık gözüküyor ama
Post automatically merged:
nasıl yani hocam açıklar mısın
Dostum içine girip baktığında sadece Kurucu+'ya açık olduğunu göreceksin yani hile şu an test aşamasında ve açılmasına 4 ay gibi bir süre verildihile açık gözüküyor ama
Post automatically merged:
nasıl yani hocam açıklar mısın
yok knk modullerini pasifliyorlar yani esas hileyi tespit eden şeyleri cs dekinin aynısı gibiDostum onu pasif yapınca oyuna giremiyoruz bence sıkmıştır o kişi![]()
İnceledim dostum bende o duruma girmemek için önlem alıyorumValorantta anakart ban olayı var iyice inceledikten sonra kullanmaya başlamanı öneririm