bana da lolde böyle denk gelmişti anlamıyorum bunlarıarkadaslar biraz önce maçta karşıma birisi geldi. adamın wh olduğunu ilk elden anladım legit falan oynamıyor. oyunun ortalarında bi iki yerde belli ettim o da benım hile olduğumu anladı. sen hilesin memoryhackers'den kullanıyon demı tarzı şeyler yazıyor. o da bu sitede üyeymiş. niye böyle yapıyorsunuz olum siteninde adını veriyorsunuz oyunda ? sövecem sizin yüzünüzden yoktan yere banlanırım. ne diyim değişik bi kafa sizdeki
böyle cahiller zaten banlanmalı ama sana yazık olcak ban yersenarkadaslar biraz önce maçta karşıma birisi geldi. adamın wh olduğunu ilk elden anladım legit falan oynamıyor. oyunun ortalarında bi iki yerde belli ettim o da benım hile olduğumu anladı. sen hilesin memoryhackers'den kullanıyon demı tarzı şeyler yazıyor. o da bu sitede üyeymiş. niye böyle yapıyorsunuz olum siteninde adını veriyorsunuz oyunda ? sövecem sizin yüzünüzden yoktan yere banlanırım. ne diyim değişik bi kafa sizdeki
Normalde hile diye düşündüğüm birini öyle reportlamazdım bende kullanıyorum sonuçta. Ama onu bende reportladım en son yapacak bişey yokböyle cahiller zaten banlanmalı ama sana yazık olcak ban yersen
Kendi insanımızı mı sorguluyosunkendi ayağına sıkması garip neden böyle bişey yaparki bi insan
sende haklısınız insanlarımız çok garip elimizdekinin kıymetini kaybedince anlıyoruzKendi insanımızı mı sorguluyosunbizler elindeki şeyin kıymetini bilmeyen insanlarız ne yazık ki lol de lobby crash 1 yıl kullandım. Milletimden birinin cracklamasıyla ve dağıtımıyla beraber lobby crash hayatım son buldu
o kadar haklısınız ki hocam Gerçekten tam olarak böyle oluyor. Bu gidişle bizim SuperMember olayı da yanıcak. SuperMemberlere yazık olacakulan harbiden he bak böylelerinede çok rastladım LazySharp zamanlarında scriptle oynuyoruz 5 kişi dereceli kasıyoruz adamlar işi çaktı hemen site söylüyor lazy kullanıyon demi ehe ehe falan ya abi anladık sende biliyosunda reportla geç işte verme site ismini falan da veyada işi çaktıysanda söylemede hani kolay fixlenmesin report mu edicen et razıyım sorun yokta bu tarz olaylara uyuz oluyorum cidden
Agacım bu oyunda ban yiyince 3 ay girmiyorsun spoofer yoksa. Sinir olduğun şeye bak diyon dalga geçer gibihocam en azından kullanıyorsunuz yahu sınır oldugun seye bak gözünü seveyim
haklısınız hocam. cidden o 3 ay ban yemesi can sıkıcı ama bu tarz oyun sergiliyorsa bırakın 3 aylık banı yesinAgacım bu oyunda ban yiyince 3 ay girmiyorsun spoofer yoksa. Sinir olduğun şeye bak diyon dalga geçer gibi
Agacım bu oyunda ban yiyince 3 ay girmiyorsun spoofer yoksa. Sinir olduğun şeye bak diyon dalga gesp
spoof bulucaksın ozaman kullanmıcaksın kardeşim yani bu ıs bu kadar basıt benım anlamadıgım olay spoof yok nasıl cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?