Çözüldü Valorant Hilesi Nasıl Kullanabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben valorant hack gördüm ve uzun zamandır hesap değişsemde buranın üyesiyim. Valorant hilesi gördğm gibi pcm iyi olmasada direk indirdm sonrasındı süper üye için olduğunu öğrenince bütün hayallerim hevesim yıkıldı her neyse uzun zamndr üye oldum bu sitede bana süperüye nasl olurum hakkında detaylı bilgi vericek biri varmı

Çözüm
Bu Konuyu İnceleyin Detaylı bir şekilde yazıyor
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Mesaj atarken Spam mesaj atmayın konu ile alakalı mesajlar atın.
Üye0-49 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Standart Olarak Bu Gruba dahilsiniz.
Onaylı Üye50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Seçkin Üye300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Süper Üye600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Ultra Üye1500-2999 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 180 Gün Olmalıdır.
...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben valorant hack gördüm ve uzun zamandır hesap değişsemde buranın üyesiyim. Valorant hilesi gördğm gibi pcm iyi olmasada direk indirdm sonrasındı süper üye için olduğunu öğrenince bütün hayallerim hevesim yıkıldı her neyse uzun zamndr üye oldum bu sitede bana süperüye nasl olurum hakkında detaylı bilgi vericek biri varmı
600 mesajlar : + Site aktif olman lazım Otomatik Kendisi Süper üye yetkisi vercektir
Post automatically merged:

Bu arada mesaj kasmak için spam yaparsan banlanırsın adminler destek ekip takip ediyo spam yapmayınız konularda doğal yorum mesaj yapmanız lazım.!

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
600 mesaj atman gerek spam yaparsan mesajalrn sılınr bro faydalı yorum yapman gerek

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Bu Konuyu İnceleyin Detaylı bir şekilde yazıyor
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Mesaj atarken Spam mesaj atmayın konu ile alakalı mesajlar atın.
Üye0-49 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Standart Olarak Bu Gruba dahilsiniz.
Onaylı Üye50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Seçkin Üye300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Süper Üye600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
Ultra Üye1500-2999 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 180 Gün Olmalıdır.
Efsane Üye3000 - ∞ Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 365 Gün Olmalıdır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...