Aynen duvar arkası gördüğümüz dword vip sadece ultra üyelere özel açıldı. O da en az 1500+ mesaj istiyoroyunda duvar arkası göstermiyor yani minimapten görüyoruz adamları
Her hilenin bir riski var. Sen spoof yapacağın pc de hile ile legit oyna.Arkadaşlar Onaylı Üye Olmaya Çalışıyorum İnş Olduktan Sonra Hileyi Deneyeceğim , Hileyi Yan Hesabımdamı Kendi Hesabımdamı Açayım Fazla Belli Etmicem Zaten
Ayrıca Report Yemesek Bile Bir Banlanma Oluyormu Acaba Bunu Merak Ettimde Şimdiden Cevaplar İçin Teşekkürler
Valla hocam yiyen de var yemeyende o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum yan hesapta açıp legit bir şekilde oynamayı deneyebilirsiniz siz deArkadaşlar Onaylı Üye Olmaya Çalışıyorum İnş Olduktan Sonra Hileyi Deneyeceğim , Hileyi Yan Hesabımdamı Kendi Hesabımdamı Açayım Fazla Belli Etmicem Zaten
Ayrıca Report Yemesek Bile Bir Banlanma Oluyormu Acaba Bunu Merak Ettimde Şimdiden Cevaplar İçin Teşekkürler
Hocam onaylı üye olan ban atıyor ultra üye legit oynarsan sorun olmazArkadaşlar Onaylı Üye Olmaya Çalışıyorum İnş Olduktan Sonra Hileyi Deneyeceğim , Hileyi Yan Hesabımdamı Kendi Hesabımdamı Açayım Fazla Belli Etmicem Zaten
kanka safe oyndaığın sürece sorun yok belli etme yeter mesela bazıları direk duvardan takip ediyor adamı o zaman belli oluyorArkadaşlar Onaylı Üye Olmaya Çalışıyorum İnş Olduktan Sonra Hileyi Deneyeceğim , Hileyi Yan Hesabımdamı Kendi Hesabımdamı Açayım Fazla Belli Etmicem Zaten
vanguard onu görebilir sen yan hesabından aç bencedeArkadaşlar Onaylı Üye Olmaya Çalışıyorum İnş Olduktan Sonra Hileyi Deneyeceğim , Hileyi Yan Hesabımdamı Kendi Hesabımdamı Açayım Fazla Belli Etmicem Zaten