13 Şub 2024 #1 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI Videoda dediklerini yapıyorum. Poligona giriyorum. Valorant sorunsuz açıyorum, dıt sesi geliyor. Oyun donuyor ve kapanıyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Şub 2024
Videoda dediklerini yapıyorum. Poligona giriyorum. Valorant sorunsuz açıyorum, dıt sesi geliyor. Oyun donuyor ve kapanıyor.
Çözüm Zestial 13 Şub 2024 Valorant'a yakın zamanda patch geldi dolayısıyla hileyi inject ettiğinizde oyundan atıyor. Hilenin güncellenmesini beklemeniz gerekiyor.
Valorant'a yakın zamanda patch geldi dolayısıyla hileyi inject ettiğinizde oyundan atıyor. Hilenin güncellenmesini beklemeniz gerekiyor.
13 Şub 2024 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Valorant'a yakın zamanda patch geldi dolayısıyla hileyi inject ettiğinizde oyundan atıyor. Hilenin güncellenmesini beklemeniz gerekiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Valorant'a yakın zamanda patch geldi dolayısıyla hileyi inject ettiğinizde oyundan atıyor. Hilenin güncellenmesini beklemeniz gerekiyor.