Valorant hilesi tespit edilmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, bugün arkadaşlarımla Valorant girdiğimizde hepimiz aynı anda banlandık. Discord sunucumuzda olan diğer arkadaşlarımızdan birkaçı da aynı şekilde banlandı. Hile detected olmuş olabilir, güncelleme gelene kadar kullanmanızı önermiyorum veya bizimle alakalı bir durum da olabilir fakat hileyi belli etmeden oynayan bir ekiptik. Sadece hesaplara rank kasıyorduk ve absürt biçimde oynamıyorduk bile bu yüzden size bu durumu söylemek istedim. Farklı bir sebebi var mı? Bilmiyorum, bilgisi olan varsa yorumlarda belirtsin lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
50 Yorum olan UD Ama 150 yorum okan hakkında bilgim yok 50 yorum olanla ud şekilde giriyoruz biz hala

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorant ban dalgası attı galiba 3 tane hesabım banlandı hicbir şekilde hile kullanmamama rağmen bundan dolayı valorant hilesiyle bir sorun oldugunu düsünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileleri belli ede ede kullanan oyuncular olmasa bizde yolumuza bakarız da maalesef yarını yokmuş gibi belli edenler var

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
evet kankam 2 hafta önce ben de ban yedim yeni bilgisayar aldığım için girebiliyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...