beta sürümdesin ondan desteklemiyor. rufus ile 20h2 veya altına format atman gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 82940
Post automatically merged:
Hocam daha önce denedim ama windows sürümüm olan sürümden başlıyor.
Hocam bu sürümler uzun vadede sorun yaşatırmı bana güncelleme birikir ise vs.iso belirledin mi kendine bekle link atayım ben sana
Şuan kullandığım sürüm 22h2Yok yok. Suan ki usb icindeki windows un surumu hangisi once onu soyle bana ?
yok yaratmaz windows 10 proya at formatını gpedit.msc üzerinden güncellemeyi kapatmayıda söylerim sıkıntı yok. tavsiyem 20h2 ye atmandır veya 1909Hocam bu sürümler uzun vadede sorun yaşatırmı bana güncelleme birikir ise vs.
Şuan kullandığım sürüm 22h2
Tamam o olmaz zaten hile için. Arkadaşın verdigi linkten 1909 iso yu indir. İso dosyasini aç veya flasha yazdir. Flashin icindeki setup dosyasini calistiracaksin oyle kurulum yapacaksin. Cunku sen yedeklensin istiyorsun.Hocam bu sürümler uzun vadede sorun yaşatırmı bana güncelleme birikir ise vs.
Şuan kullandığım sürüm 22h2
+ olarak baya yer kaplar boşuna gerek yok usbne yedekle önemli klasörün vs. varsa veya google cloud kullanabilirsin veya son bir şey daha whatsapp üzerinden bi kullanılmayan numaraya at orayıda kullanıyorum ben depolama olarak hem ücretsiz hem sınırsız bu taktiği kimseye söylemedim bakTamam o olmaz zaten hile için. Arkadaşın verdigi linkten 1909 iso yu indir. İso dosyasini aç veya flasha yazdir. Flashin icindeki setup dosyasini calistiracaksin oyle kurulum yapacaksin. Cunku sen yedeklensin istiyorsun.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/Tavsiyem şu konuya bakman. Hic yedekleme ile ugrasma cunku performans dusuklugu olabilir.
Whatsappta kendine mesaj atma özelliği gelmiş kendisine mesaj atsın da enteresan bu dediğin+ olarak baya yer kaplar boşuna gerek yok usbne yedekle önemli klasörün vs. varsa veya google cloud kullanabilirsin veya son bir şey daha whatsapp üzerinden bi kullanılmayan numaraya at orayıda kullanıyorum ben depolama olarak hem ücretsiz hem sınırsız bu taktiği kimseye söylemedim bak![]()
ya yok ben bi aralar öyle kullanıyodum bi sınırı olmadıgı ıcın dosyaları falan atıyodum orada yedeklıyodumWhatsappta kendine mesaj atma özelliği gelmiş kendisine mesaj atsın da enteresan bu dediğin![]()
Tamam o olmaz zaten hile için. Arkadaşın verdigi linkten 1909 iso yu indir. İso dosyasini aç veya flasha yazdir. Flashin icindeki setup dosyasini calistiracaksin oyle kurulum yapacaksin. Cunku sen yedeklensin istiyorsun.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/Tavsiyem şu konuya bakman. Hic yedekleme ile ugrasma cunku performans dusuklugu olabilir.
1909 19h2 yi secEkli dosyayı görüntüle 82941
Birde 1909 19h2 var hocam. seçeneklerim doğru mudur.