sorduğum soru da bu zaten basit iş vs demedim 10 günde de elde edeyim demedim sadece nerden başlamalıyım hangi dili öğrenmeliyim onu soruyorumkanka bu şuan senin seviyen için imkansız birşey kodlamayı öğrenmelisin dilleri öğrenmelisin yıllarını vermelisin bu işe basit işler değil ki
hile yazacaksan c++ dan daha kolay diye biliyorum ama ogrenirsen her dilden yaparsın tabiöncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu yüzden özür dilerim eğer yanlış ise doğru yere taşırsanız sevinirim.
başlıkta belirttiğim gibi valorant hilesi yapmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok engin bilgilerini benimle paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
hangi yazılım dilini öğrenmeliyim offset nedir nasıl yapmalıyım
sıfırdan hiçbir şey bilmeyen biriyim en azından başlangıç için nerelerden başlamalıyım
çok teşekkürler
o zaman kodlama öğrenmeye başlicaksım YouTube de derleri var hepsorduğum soru da bu zaten basit iş vs demedim 10 günde de elde edeyim demedim sadece nerden başlamalıyım hangi dili öğrenmeliyim onu soruyorum
İlk önce kodlamayı dilleri vs öğrenmelisin sonra gerisi geliyor zatenöncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu yüzden özür dilerim eğer yanlış ise doğru yere taşırsanız sevinirim.
başlıkta belirttiğim gibi valorant hilesi yapmak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok engin bilgilerini benimle paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
sıfırdan hiçbir şey bilmeyen biriyim en azından başlangıç için nerelerden başlamalıyım
çok teşekkürler.
Kardeşim bunun için yazılım kodlama dilleri işine yarayacak uygulamaları ilk olarak kodlama yapmayı sana bir öneri basliycaksan bı bunu öğrenmeye bak c+++öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bu yüzden özür dilerim eğer yanlış ise doğru yere taşırsanız sevinirim.
çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?