- Konuyu başlatan
-
Merhabalar dostum teşekkür ederiz. Discord sunucumuz konumuzda var orada ki discord logosuna tıklayıp sunucumuza gelebilirsiniz. Ticket açarsanız daha kolay yardımcı olabilirim iyi akşamlar.Hocam kolay gelsin yazılım şuan ud mi bir de discord sunucunuz nerede satın almak istiyorum
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz iyi oyunlar <3şimdilik 1 günlük aldım hemen kurulumunu yaptı eyvallah kral sabaha kadar valo
hello, my friend discord.gg/valoranthile you can come to our discord server and open a ticket.
Merhabalar dostum discord sunucumuza gelip ticket açabilirsiniz. Daha kolay yardımcı olabilirizSpoofer varmı
Rica ederiz. İyi oyunlar dileriz < 3Tekrardan sürem bittiği için 1 aylık satın aldım fiyatta da bir mebla yardımcı oldu çok teşekkür ediyorum kesinlikle denenmeli +
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz iyi oyunlar < 3bir süredir kullanıyorum gayet güzel çalışıyo
Merhabalar sorunuz için teşekkür ederiz. Ban rate kullanıcıların yazılımı kullanmasına bağlı legit şekilde oynarsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız hard play oynarsanız smokelerden vurup duvardan izleyip tabii ki de yasaklanırsınız. Onun haricinde yasaklanma riski yok.Ban riski ne oranda test etiniz mi
İnce yorumunuz için teşekkürler dostum iyi oyunlar < 3
Verdiğiniz paraya değecek kalitede arkadaşlar, hızlı şekilde ilgilendiği için ayrıca teşekkür ediyorum.
Discord üzerinden cevap verilmiştir.kolay gelsin hocam discordunuza geldim ticket açtım bakabilecek var mı acaba bir kaç sorum vardı
Teşekkür ederiz yorumun için dostum iyi oyunlar < 3yazılım güzel çalışıyor alablilirsiniz güvenerek
Teşekkürler dostum iyi oyunlar < 3Arkadaşlar 2 gündür kullanıyorum discordda arada yayında açıyorum güvenerek alabilirsiniz sunucuda ki adım Monic yardımcı olabilirim teşekkürler kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?