Süper Üye
Evet soru bu, Valorant hilesini kullanıp ban yiyen var mı? Kaç gün sürdü ban yemesi? Belirtirseniz sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bi kontrol edeyim dedim en son dün oynadıydım bendede 152 hatası veriyor sanırım detected olmuş.Ben bayadır oynuyorum ban yemedim. Ban yiyenler büyük ihtimal çok fazla belli eden kişilerdir. 1 Hesapta günde 3 maç oynuyorum sadece.
Bi kontrol edeyim dedim en son dün oynadıydım bendede 152 hatası veriyor sanırım detected olmuş.
valoranttan uzaklaştırıldınız falan yazmıyor 152 hatası veriyor sadecedetect olması şuan için söz konusu değil yöneticilerden biri de açıklama yaptı zaten
hesap duruyor mu ?
o başka bişeyden dolayı olabilir o zaman hwid flagın varsa olabilir veya vanguard sorunsalı. Hesap ban yemeden hwid yiyemessin. Ayrıca hile detected olsa hesap ban yer öyle 152 verirvaloranttan uzaklaştırıldınız falan yazmıyor 152 hatası veriyor sadece
Maalesef ayni durum bana oldu. Hile guncellemeden fix yemisti. Val5 hatasini atlatabilsem kaldigim yerden devam edicem. Reporttan yemedin yani baniBen çıktığı günden beri kullanıyordum ban sorunu yoktu güncelleme geldikten 1gün sonra oyundan val5 diyip hwid ban yedim belkide reporttan yemişimdir
Hile ud yeni loaderi indirip kullanın.guncelemeden sonra sistem algıladıgı dogru yanlış olmasın 4 mac attım zaten 2 si troll geldi hic oynamadım report yemedim sabah kalktıgımda hesabım banlanmıstı hile ud felan degil oynıyacak arkadaslar riski göze alarak girsin
152 hatası zaten ban yediğiniz için gelen bir hatadır. HWID ban 4 ay beklemeniz gerektiğini söyleyen bir hatavaloranttan uzaklaştırıldınız falan yazmıyor 152 hatası veriyor sadece
Destege yaz. Benim banim aralik ayi sonu aciliyor.Bende o kervandayım kaç ay beklicez acaba??