kimse size söylemeden oyun görüntüsü alamaz vanguardın size kabul ettirdiği sözleşmede ekran görüntüsü vs. yazmıyor eğer bunu belirtmeden sizden ekran görüntüsü alıyorlarsa dava bile açabilirsiniz.
acayip legit oynadıgım halde ban yiyorum aynı şey csgo da vardıkimse size söylemeden oyun görüntüsü alamaz vanguardın size kabul ettirdiği sözleşmede ekran görüntüsü vs. yazmıyor eğer bunu belirtmeden sizden ekran görüntüsü alıyorlarsa dava bile açabilirsiniz.
battleyeli oyunlarda ss alınıyor ama oda battleye kurulmadan önce size sözleşme kabul ettiriyor.
hwid banın var demek ki .acayip legit oynadıgım halde ban yiyorum aynı şey csgo da vardı
Dostum, sana böyle bi'şey olmadığını önceki konuda da söylemiştim. Bu bilgiyi referans alabileceğin bir kaynak yoksa, önsezilere dayanarak haraket etmemelisin.acayip legit oynadıgım halde ban yiyorum aynı şey csgo da vardı
kimse size söylemeden oyun görüntüsü alamaz vanguardın size kabul ettirdiği sözleşmede ekran görüntüsü vs. yazmıyor eğer bunu belirtmeden sizden ekran görüntüsü alıyorlarsa dava bile açabilirsiniz.
battleyeli oyunlarda ss alınıyor ama oda battleye kurulmadan önce size sözleşme kabul ettiriyor.
Oyun dışında bilgisayarın SS görselini almak biraz yasal sorunlar doğurabilir ancak eğer Üyelik sözleşmesinde ya da kvkk gibi hususları düşününce yazmaları gerekiyor eğer böyle bir madde yoksa yasal olarak alamazlar oyun dışında ki bilgisayar görselini ancak tespit edilen yazılımlarda çalışan programın pid veya token numarası tanımlandığı zaman sistem bunu algıladığında bildirip işlem yapıyor olabilir, MH'nin en beğendiğim kısmı paylaştıkları terminal exe dosyasını her kullandığımızda farklı bir pid numarasıyla çalışacak şekilde farklı bir isimde çalışıyor.Merhaba, Vanguard biliyorsunuz ki ekran görüntüsü de alıyor. Hileye anti-screenshot ekleyebilir misiniz?