Valorant hilesine anti screenshot eklenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba, Vanguard biliyorsunuz ki ekran görüntüsü de alıyor. Hileye anti-screenshot ekleyebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Ekran görüntüsü mevzusu alt+ tab yapınca oluyor diyebiliyorum ama ne kadar doğru bilinmiyor. Oyunici ekran goruntusu hikaye

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
kimse size söylemeden oyun görüntüsü alamaz vanguardın size kabul ettirdiği sözleşmede ekran görüntüsü vs. yazmıyor eğer bunu belirtmeden sizden ekran görüntüsü alıyorlarsa dava bile açabilirsiniz.

kimse size söylemeden oyun görüntüsü alamaz vanguardın size kabul ettirdiği sözleşmede ekran görüntüsü vs. yazmıyor eğer bunu belirtmeden sizden ekran görüntüsü alıyorlarsa dava bile açabilirsiniz.

battleyeli oyunlarda ss alınıyor ama oda battleye kurulmadan önce size sözleşme kabul ettiriyor.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
battleyeli oyunlarda ss alınıyor ama oda battleye kurulmadan önce size sözleşme kabul ettiriyor.
acayip legit oynadıgım halde ban yiyorum aynı şey csgo da vardı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
acayip legit oynadıgım halde ban yiyorum aynı şey csgo da vardı
Dostum, sana böyle bi'şey olmadığını önceki konuda da söylemiştim. Bu bilgiyi referans alabileceğin bir kaynak yoksa, önsezilere dayanarak haraket etmemelisin.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

hocam ekran görüntüsü alsa nerden bileceğiz ki kendileri söylemediği sürece. Sözleşmede yazmasına gerek yok bence. Ve büyük ihtimalle ekran görüntüsü alıyorlardır biri reportlandığında. Sanki yama notlarında görmüş gibiyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ekran görüntüsü almıyor alınsada zaten bütün hileler yakalanmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
izinsiz ss almıyor ki sözleşme çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba, Vanguard biliyorsunuz ki ekran görüntüsü de alıyor. Hileye anti-screenshot ekleyebilir misiniz?
Oyun dışında bilgisayarın SS görselini almak biraz yasal sorunlar doğurabilir ancak eğer Üyelik sözleşmesinde ya da kvkk gibi hususları düşününce yazmaları gerekiyor eğer böyle bir madde yoksa yasal olarak alamazlar oyun dışında ki bilgisayar görselini ancak tespit edilen yazılımlarda çalışan programın pid veya token numarası tanımlandığı zaman sistem bunu algıladığında bildirip işlem yapıyor olabilir, MH'nin en beğendiğim kısmı paylaştıkları terminal exe dosyasını her kullandığımızda farklı bir pid numarasıyla çalışacak şekilde farklı bir isimde çalışıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...